Üniversite bünyesine sözleşmeli personel alımı yapılacak! Başvurular başladı!

Üniversite bünyesine sözleşmeli personel alımı yapılacak! Başvurular başladı!
İnönü Üniversitesi personel alımı yapacağını duyurdu. Bugün yayımlanan ilanına göre İnönü üniversitesi Tıbbi sekreter alımı yapacak. İnönü üniversitesi alımını yapacağı personellerde KPSS puanına da bakılacağını da belirtti.

İnönü Üniversitesi iş ilanını yayımladı. 26 Mayıs 2023 tarihli yayımladığı son habere göre İnönü Üniversitesi bünyesinde çalıştırmak üzere sözleşmeli personel alımı yapacak. Yapacağı alımlarda KPSS notuna da bakacağını açıklamalarında belirten İnönü Üniversitesi başvuruları başladı. İş ilanını yayımlayan İnönü Üniversitesi alımını yapacağı personellerde hangi şartları arıyor? Haberin detayları yazımızda…

İnönü Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacak

İnönü Üniversitesi yayımladığı ilan ile bünyesindeki çalışan eksikliğini gidermek adına personel alımı yapacağını duyurdu. 26 Mayıs 2023 tarihinde yayımladığı ilana göre personel alımlarında Kamu Personeli Seçme Sınavı notuna da bakacağını duyuran İnönü Üniversitesi personelleri 657 sayılı Devlet Memurları kanunu kapsamında alacağını da belirtti. Bu açıklamasına göre adayların T.C. vatandaşı olması, Kamu haklarından mahrum olmaması, alındığı departmanda işini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorununun olmaması, sabıka kaydının temiz olması ve herhangi bir suç hükümlülüğünün olmaması gerekiyor.

Bunlarla birlikte adayların KPSS puanlarının B grubu puanlarının baz alınacağı da belirtiliyor. Yine KPSS notunun en az 50 puan olması da şartlar arasında yer alıyor. Yine adaylarda herhangi bir yüksekokulun Tıbbi Dokümantasyon ve Sekreterlik ön lisans programından mezun olması şartı aranıyor.

İnönü Üniversitesi başvuruları ne zaman olacak?

26 Mayıs 2023 tarihinde yayımladığı ilan ile sözleşmeli personel alımı yapacağını duyuran İnönü üniversitesi başvuru tarihi ve yerini de açıklamaları ile beraber belirtti. İnönü Üniversitesi’nin yaptığı açıklamalara göre İnönü Üniversitesi bünyesinde çalışmak isteyen adaylar 26 Mayıs tarihi ile 9 Haziran tarihleri arasında başvurularını yapabilecekler.

Adayların başvurularını istenen belgeler ile beraber İnönü Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığı İdari Personel Bürosuna yapmaları gerektiği açıklamalarda yer alıyor. Bunlara ek olarak ise İnönü Üniversitesi başvuruların bizzat şahsın kendisi tarafından yapılması gerektiğinin altını açıklamalarında çiziyor.