Beltur'da 383 Yeni İş Fırsatı: Son Başvuru Tarihine Dikkat!

Beltur'da 383 Yeni İş Fırsatı: Son Başvuru Tarihine Dikkat!
İstanbul’un en büyük iştirak şirketlerinden Beltur, geniş iş yelpazesinde 383 dönemsel personel arıyor. Başvuru detayları ve daha fazlası için okumaya devam edin.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin önemli bir parçası olan Beltur Büyük İstanbul Eğitim Turizm Sağlık Anonim Şirketi, bünyesine katılacak yeni yüzler arıyor. İşletme, restoran ve kafeterya işletmeciliğinden, VIP etkinlik organizasyonlarına kadar geniş bir faaliyet alanında hizmet vermektedir. Şirket, dönemsel olarak 383 personel alımı yapacak. Adayların, 30 Nisan 2024 tarihine kadar başvurularını tamamlamaları gerekiyor. İşte, bu büyük fırsatı değerlendirme şansını kaçırmadan önce bilmeniz gerekenler.

Şirket Profili ve Hizmet Alanları

01.01.1997 tarihinde faaliyete geçmiş olan ve İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı bir iştirak şirketi olan Beltur Büyük İstanbul Eğitim Turizm ve Sağlık Yatırımları İşletme ve Ticaret Anonim Şirketi restoran, kafeterya, büfe ve plaj işletmeciliği işleri ile iştigal etmenin yanı sıra ayrıca işletmeciliği üstlenilen mekânlarda iş dünyasına yönelik toplantı, seminer, eğitim gibi etkinlikler ile düğün, nişan, doğum günü, mezuniyet gibi özel davet organizasyonları da düzenlenmekte, İstanbul Büyükşehir Belediyesi İstanbul içerisindeki programlarına VIP catering hizmeti de vermektedir.

Personel Alımı Detayları

Beltur, ekip çalışmasına yatkın ve müşteri memnuniyetini ön planda tutan bireyler aramaktadır. Adayların başvuru için yerine getirmesi gereken bazı özel şartlar şunlardır:

Deneyim süresi en az 1 yıl olmak kaydı ile;

  • İnsan ilişkileri ve iletişim gücü yüksek olan,
  • Yiyecek içecek alanında en az 1 yıl deneyimli olan,
  • Kişisel bakımına ve sış görünüşüne özen veren,
  • Hijyen kurallarına dikkat eden, temizlik ve titizliğe önem veren,
  • Vardiyalı çalışmaya engeli olmayan,
  • Ekip çalışmasına yatkın olan personeller alınacaktır.

Başvuru Süreci ve Tarihler

Başvuru tarihleri 10/01/2024 başlamış olup; başvuru tarihinin bitimine çok az bir süre kalmıştır. Başvuru tarihinin bitişi: 30/04/2024’ tür.

Başvuru belgesi olarak ayrıntılı bir özgeçmiş yeterlidir.

Aranan personeller Dönemsel olarak çalışacak olup; işin niteliği Geçicidir.

Adaylar başvurularını 30/04/2024 tarihine kadar kariyer.ibb.istanbul adresine kayıt olarak yapabileceklerdir.

Mülakat koşullarını sağlayan adaylar için mülakatın yapılacağı adres; İBB Ek Hizmet Binası/ Bakırköy’ dür.

Başvuruların son günlerine yaklaşırken, bu fırsatı değerlendirmek isteyen adayların hızlı hareket etmeleri önem taşıyor.

ekran-goruntusu-169.png