İŞKUR ile Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğünde alım! 16 Deniz Trafik Operatörü alınıyor

İŞKUR ile Kıyı Emniyet Genel Müdürlüğünde alım! 16 Deniz Trafik Operatörü alınıyor
Kıyı emniyet müdürlüğünden açıklama geldi. Bünyesine alacağı elemanı söyledi. Başvurular ise İŞKUR’un web sitesi üzerinden alınacak. İşte haberimizin devamında tüm detayları ile sizlerle…

Kıyı emniyet müdürlüğü tarafından yayımlanmış olan personel alımı ilanlarına göre bünyesine alacağı elemanları açıkladı. Başvurularınızı da İŞKUR üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. İşte tüm detaylar. 

Kıyı emniyet genel müdürlüğünde işçi alımı

Resmi gazete de yayınlanmış plan ilanlara göre kıyı emniyet genel müdürlüğünde personel alım ilanlarının yayınlandığını dile getirdi.  Yayımlanmış olan ilanlar kapsamında başvuru yapmak isteyen vatandaşlar için ise tüm şartlar belli oldu. 16 tane kıyı emniyet genel müdürlüğüne 16 operatör alınacağı söylendi. Yayımlanmış olan ilana göre başvuru yapacak olan vatandaşların en az lisans mezunu olması gibi şartların yanı sıra pek çok başvuru şartı da resmi gazete de yer aldı. 

İşçi alımları için gerekli olan başvuru şartları neler? 

Kıyı emniyet müdürlüğü tarafından yayınlanmış olan ilanlara başvuru yapmak isteyen vatandaşlar için gerekli olan şartlar şu şekilde yayınlandı.

  • T.C vatandaşı olmanız gerekmektedir. 
  • En az B sınıfı ehliyetinizin bulunması 
  • Kasten işlenmiş bir suçtan dolayı iki yıl süre ile veya da daha fazla süre ile hapis cezasının ya da devletin güvenliğini tehlike altına alacak suçların bulunmaması gerekmektedir. (Dolandırıcılık, rüşvet, hırsızlık, sahtecilik, milli savunmaya karşı suçlar, hileli iflas, güveni kötüye kullanma ve kaçakçılık gibi suçlardan mahkum olmamak 
  • Uzak yol kaptanlarının yeterlilik belgesine de sahip olması ve en az bir sene boyunca işte tecrübeli olması gerekmektedir. 
  • Kuruluşlar tarafından yapılmış olan mülakat sınavında İngilizce dil bilgisine yönelik ÖSYM tarafından yapılmış olan YDS sınavında en az 60 puan almak veya da ÖSYM tarafından buna denk kabul edilen yabancı dil bilgisine sahip olunması gerekmektedir. 
  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumunda (SGK) emekliye ayrılmış olmamak gerekmektedir. Aksi takdir de yapılan hiçbir başvuru kabul edilmeyecektir. 

Başvurularınızı İŞKUR web sitesi üzerinden yapmanız yeterli olacaktır. Site içerisinde yer alan başvuru şartlarını yerine getirmediğiniz sürece başvurunuz onaylanmayacaktır.