Çukurova Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacak! Başvurular başladı

Çukurova Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacak! Başvurular başladı
Çukurova Üniversitesi'nden sözleşmeli personel alımı ilanı geldi. Lise mezunu, üniversite mezunu adaylar başvuru yapabilecek. 39 sözleşmeli personel alımı için kontenjan bilgisi ve şartları yayınlandı.

Çukurova Üniversitesi'nden personel alımı için ilan geldi. Yapılan alıma göre 39 sözleşmeli personel alınacak Resmi Gazete’de yayınlanan personel ilanı için Çukurova Üniversitesi'nin şartları açıklandı. En az lise mezunu, önlisans ve lisans mezunu kişilerin tercih yapabilmesi mümkün. Adaylardan istenen şartlar ilanda yayınlandı. Hangi kadrolarda personel alımı yapılacağı gibi birçok detay haberimizde.

Çukurova üniversitesi personel alımı kontenjan bilgisi

Çukurova Üniversitesi personel alımına çıktı. Yayımlanan ilana göre; 19 hemşire, 3 adet sağlık teknikeri, 3 adet röntgen teknisyeni, 12 adet destek personeli, 1 mütercim ve 1 gemi adamı alınacak.  Çukurova Üniversitesi bu kontenjan dağılımı ile toplamda 39 tane sözleşmeli personel alımı için ilan yayınladı. Adayların istenen şartları yerine getirmesi gerekiyor. Şartları karşılayan adaylar başvuru yapabilecek.

Çukurova Üniversitesinin yayınladığı personel ilanına kimlerin başvuru yapabileceği merak konusu. Başvuruların nasıl yapılacağı da merak edilen konular arasında yer alıyor.  Çukurova Üniversitesi'nin personel alımına başvuru yapabilmek için 657 sayılı devlet memurları kanununda geçerli olan 48. maddenin şartlarını taşımak gerekiyor. Bu şartları yerine getiren adaylar başvuru yapabilecek. İstenen şartlar arasında sosyal güvenlik kurumlarının herhangi birisinden emekli aylığı almamak, KPSS sınavından lisede P94, ön lisansta p93 ve lisansta P3 türünden minimum 50 puan almak, 18 yaşını tamamlayıp 35 yaşından büyük olmamak gibi şartlar aranıyor.

Başvurular ne zaman olacak?

Çukurova Üniversitesi'nin yayınladığı ilana zamanında başvuru yapmak gerekiyor. Adaylar 1 Haziran 2023 tarihinden itibaren başvuru yapabilme şansına sahip olacak. Başvurunun son tarihi ise 15 Haziran 2023 olarak belirlendi. Adaylar 1 haziranla 15 Haziran arasında Çukurova Üniversitesi sözleşmeli personel alımı için başvuru yapabilecek. Başvurular www.cu.edu.tr/ internet adresi üzerinden yapılacak. Başvuru sonrası adayların kazanıp kazanmadığı yine bu adres üzerinden açıklanacak. Başvuru için istenen evrakların eksiksiz ve hatasız bir şekilde sisteme yüklenmesi gerekiyor.  Aksi takdirde başvurular geçersiz sayılacak.