Bu belediyeden eğitim şartı olmadan güvenlik görevlisi alımı yapılacak! işte detaylar

Bu belediyeden eğitim şartı olmadan güvenlik görevlisi alımı yapılacak! işte detaylar
Belediye tarafından eğitim şartı olmaksızın işçi alımı yapılacağı netleşti. Alınacak olan personeller için gerekli olan şartlar ise belli oldu. İşte haberimizin devamında tüm detayları ile sizlerle …

Belediye tarafından işçi alımları yapılacak. İŞKUR resmi sitesi üzerinden gerçekleştirilecek olan ilanlar web sitesi üzerinden yayınlandı. Alınacak olan personellerin B sınıfı ehliyeti olmaları yeterli.  İşte tüm detaylar… 

İŞKUR tarafından belediyeye personel alımı yapacak 

İŞKUR tarafından belediye de çalışmak üzere yeni personel alımı yapılacak. İŞKUR’un web sitesi üzerinden yayınlanan yeni ilanlara göre Malatya İli Kale Belediye Başkanlığı bünyesinde görevlendirilmek üzere geçici süreli kadro içinde 1 özel güvenlik görevlisi alımı yapılacak. Personel alımında adaylar için eğitim şartı sorunu da bulunmamaktadır. Başvuru yapacak olan adaylar için gerekli olan B sınıfı ehliyetlerinin bulunması gerekmektedir. 

Belediye için yapılacak olan başvuru şekli belli oldu

Kale Belediyesi personel alımı için başvuru sürelerini ve başvuru şekillerini yayınladı. Başvuru yapacak olan adaylar 6 Mart 2023 pazartesi gününe kadar Düztarla mahallesi izole caddesi no:37/A Kale/ Malatya adreslerine yapmaları gerekmektedir. Özel güvenlik görevlisi alımları için başvuru yapacak olan adaylarda aranan özellikler ise şu şekilde belli oldu.

  • Çalışacak olan vatandaşların herhangi bir sağlık sorunun olmaması gerekmektedir
  • Erkek adayların başvuru yapması gerekmektedir
  • B sınıfı ehliyet sahibi olmak ve aktif bir şekilde araç kullanan bireyler başvuru yapmalıdır 
  • Silahlı veya silahsız özel güvenlik sertifikasının bulunması şartı zorunludur
  • Kale ilçesinde ikamet etmek gerekmektedir.

Kale Belediyesi işçi alımı için gerekli özellikler bu şekilde. Sizler de bu işçi alımları için başvurularınızı yapmak istiyorsanız 6 Mart 2023 pazartesi günü açılacak olan başvuru yerine giderek işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.