Bu belediye çalışanlarına talih kuşu kondu! Bakın en düşük maaşları ne kadar?

Bu belediye çalışanlarına talih kuşu kondu! Bakın en düşük maaşları ne kadar?
Bu belediyede çalışan kişilerin maaşları duyanları şaşkına çevirecek. En düşük maaş bile oldukça yüksek. Resmen bu belediyede çalışanların başına talih kuşu kondu. Peki bu hangi belediye?

2023 yılına girmemizle asgari ücret, memur emekli zammı derken bazı belediyeler de zam haberlerini açıklamaya başladılar. Fakat zam açıklayan bir belediye var ki personellerinin yüzünü oldukça güldürecek. İşte çalışanları için iyi miktarlarda zam yapan o belediye hakkında her şey haberimizde sizlerle…

En düşük maaş 11.500 TL

2023 yılına girmemizle birçok zam haberi geldi. Asgari ücrete yapılan zammın ardından ise belediyeler de çalışanları için zam yapmaya başladılar. Bu anlamda zam yapan Ankara Kahramankazan Belediyesi bünyesinde bulunan personellerin zam haberlerini açıkladı. En düşük maaşı 11.500 TL’ye sabitlediğini duyurarak çalışanların yüzünü güldürdü. Bu konuda açıklama yapan Kahramankazan Belediye Başkanı Serhat Oğuz “Kahramankazan Belediyemizde en düşük işçi maaşı 11.500 TL oldu. Birimlerdeki sorumluluklarına ve kıdemlerine göre bu rakamlar artmaktadır. Tüm işçi kardeşlerime hayırlı olsun. Rabbim, bereketli eylesin” ifadelerinde bulundu. Bu belediyede çalışan personeller ise bu durumdan oldukça memnun olacak gibi görünüyor. Asgari ücretin üstünde açıklanan bu maaş ile herkes bu belediye bünyesinde çalışmak isteyecek gibi görünüyor. Bu zam haberinin diğer belediyelere de örnek olması bekleniliyor.