Melih Gökçek'in kanalında Durmaz'dan hayat pahalılığı isyanı! Her şey pahalı bir tek o ucuz

Melih Gökçek'in kanalında Durmaz'dan hayat pahalılığı isyanı! Her şey pahalı bir tek o ucuz
Türkiye'de çeşitli programlarda hayat pahalılığı ve enflasyon gündeme konuk olmaya devam ediyor. Buna göre ise eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in kanalında o olay yaşandı. Melih Gökçek'in kanalında Durmaz'dan hayat pahalılığı isyanı! Her şey pahalı bir tek o ucuz

Melih Gökçek'in kanalında Durmaz'dan hayat pahalılığı isyanı! Her şey pahalı bir tek o ucuz - Türkiye'de çeşitli programlarda hayat pahalılığı ve enflasyon gündeme konuk olmaya devam ediyor. Buna göre ise eski Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek'in kanalında o olay yaşandı. Gıda fiyatlarının ne kadar pahalı olduğundan bahseden eski Fenerbahçe'li Milli futbolcu Abdülkerim Durmaz'ın o sözleri gündeme damgasını vurdu.

Melih Gökçek'in kanalı Beyaz Tv ekranlarının reyting rekortmeni futbol programı Beyaz Futbol yıllardır Türkiye gündemini etkilemeye devam ediyor. Türkiye'nin en etkili futbol programı olarak bilinen Beyaz ve Derin Futbol programlarının yaratıcısı Ertem Şener'in moderatörlüğünde devam eden programda Abdülkerim Durmaz'ın o sözleri gündeme damga vurdu.

ESKİ MİLLİ FUTBOLCU DURMAZ'DAN HAYAT PAHALILIĞI İSYANI

Pazar günü Beyaz Futbol programında; Ankaragücü - Beşiktaş maçını yorumlayan eski Milli futbolcu Abdülkerim Durmaz, verilen penaltıyı hayat pahalılığı üzerinden örneklendirdi. Türkiye'de ciddi bir hayat pahalılığı olduğunu vurgulayan Durmaz, "Türkiye'de biliyorsunuz gıda ürünlerinde enflasyon var. Her gıda çok pahalı. Elma pahalı, domates pahalı, Türkiye'de yakıt pahalı mazot pahalı. Türkiye de gıdada korkunç pahalılık var. Herkes şikayetçi. Türkiye'de bir tek şey ucuz o da penaltı" ifadelerini kullandı.