Yaşı Büyük Gözüksün Diye Saçlarından Bıyık Yaptı ve Evden Kaçtı

Yaşı Büyük Gözüksün Diye Saçlarından Bıyık Yaptı ve Evden Kaçtı
15 yaşındaki bir genç, yaşının daha büyük gözükmesi için saçlarını kesip kendine sahte bıyık yapıştırdı. Aile büyük bir endişe içinde çocukları Kaan’ ı aramaya başladılar.

ATV ekranlarında her sabah farklı konuları işleyerek evlere konuk olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programına bugün bir kayıp haberi ile başlandı. 15 yaşındaki bir çocuğumuzun kaybı ile ilgili çalışmalar başladı.

22 Nisan 2024 tarihinde Bursa'nın Osmangazi ilçesinden kaybolan 15 yaşındaki Kaan Çam’ ın, ailesine ve arkadaşlarına haber vermeden "Ünlü olmak" umuduyla İstanbul'a gittiği düşünülüyor.

Aile Kaan'ın dayısı Can Orman’ ın müzisyen bir kişilik olduğunu belirterek; Kaan'ın bu kararını öğrendiğinde şaşkınlığını gizleyemediği ve "Haberim olsaydı onu düğünlere, etkinliklere götürürdüm. Ancak o, bize hiçbir şey söylemedi." diyerek duruma olan şaşkınlığını dile getirdi.

Otobüslerde yaş sınırı uygulaması nedeniyle sıkıntı yaşayan Kaan; çareyi kendine bıyık yapmakta buldu. İstanbul'a varan Kaan, arkadaşlarına bir fotoğraf göndererek burada olduğunu kanıtlamış. Ancak asıl dikkat çeken detay, Kaan'ın sahte bıyığı olmuş. Böylece yaşı daha büyük gözükecek ve o da İstanbul’ a gidebilmek için otobüs biletini alabilecekti. Nitekim Kaan bunu başardı ve İstanbul’ a geldi. İstanbul’ a geldiğini de arkadaşlarına göndermiş olduğu fotoğraflarla paylaştı. .

Kaan sonrasında ise anne ve babasına mesaj göndererek; yeni bir sevgili bulduğunu ve onun ailesinin kendisine iyi baktığını belirtti. Ancak aile, bu durumu pek inandırıcı bulmuyor. Annesi, "Bu yaştaki bir çocuğu kimse evinde tutmaz, hemen polise haber versinler." çağrısında bulunuyor.

Kaan'ın bu davranışları, aslında onun hâlâ bir çocuk olduğunun en büyük göstergesi olarak değerlendiriliyor. Müslüm Gürses hayranı olan Kaan, sürekli şarkılarını dinliyor ve bu durum, onun duygusal dünyasını anlamak için önemli bir ipucu sunuyor. Annesi, " oğlum bu kadar arabesk dinleme, odalara neden kapanıyorsun? Çık gel bir sohbet edelim diyordum o da bana ‘anne arkadaşlarla yazışıyorum ya da ders çalışıyorum’ derdi. Diyor ve bu konuda ki endişelerini dile getiriyor. Oğlunun iç dünyasına dair endişelerini dile getiriyor.

Kaan'ın ailesi ve sevenleri, onun sağ salim eve dönmesini umut ediyor. Bu süreçte, görenlerin veya bilenlerin aileyi bilgilendirmesi büyük önem taşıyor.

yasi-buyuk-gozuksun-diye-saclarindan-biyik-yapti-ve-evden-kacti.jpeg
yasi-buyuk-gozuksun-diye-saclarindan-biyik-yapti-ve-evden-kacti.jpeg