HÜDAPAR devreye giriyor! Cumhur İttifakı’na HÜDAPAR’da mı dahil olacak?

HÜDAPAR devreye giriyor! Cumhur İttifakı’na HÜDAPAR’da mı dahil olacak?
Seçim günü tartışmaları devam ederken, Cumhur İttifakı cephesinde yaşanan gelişmelerde gündeme gelmeye başladı. Cumhur İttifakı’nın genişleyeceğine dair duyumlara, Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş yanıt verdi.

Gündemde olan seçim tarihine sadece üç ay gibi kısa bir süre kaldı. Seçim tarihi yaklaşırken, Cumhur İttifakı’na yeni bir katılım olabileceği konusu gündeme geldi. Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, katıldığı bir programda, gündeme gelen bu konu hakkında açıklamalarda bulundu. HÜDAPAR’ın Cumhur İttifakı’na dahil olacağına dair duyumlara yanı veren Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, canlı yayında açıklamalarda bulundu.

‘İNŞALLAH KATILIR’

Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, katıldığı canlı yayında Cumhur İttifakı’nın seçim öncesi genişleyeceğine dair duyumları yanıtladı. Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş açıklamalarında şu cümlelere yer verdi; ‘’Bu ittifakın gelişmesi Türkiye'nin lehine olduğu kanaatindeyiz. İnşallah diğer partilerden, HÜDAPAR da bu ittifakın içerisine katılır. Cumhur İttifakı olarak bu istikamette yürüyüşümüze devam ederiz.’’

ABDULLAH ASLAN CEVAPLADI

Seçime sayılı günler kala Cumhur İttifakı’na dahil olacak yeni isimler gündeme geldi. Bu konuya ilişkin olarak Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, olumlu cümleler kurarak, duyumların doğrularını onayladı. TV100 ekranlarında yayınlanan ve Pınar Işık Ardor tarafından moderatörlüğü yapılan canlı yayına katılan Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, bu yayında kendisine sorulan gelişme sorularını yanıtladı. Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’un verdiği cevaplar ile duyumların doğru olduğu netlik kazandı. Ak Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş’un verdiği cevabın ardından ise; HÜDAPAR Basın Danışmanı Abdullah Aslan’ moderatör Pınar Işık Ardor’a bir mesaj gönderdi. Mesaj içeriğinde ise; ‘’Görüşmeler olumlu yönde devam ediyor. Birlikte hareket etme konusunda ön mutabakat zaten var. Komisyon çalışmaları devam ediyor. Hayırlısı olsun, inşallah.’’ ifadeleri yer aldı.