Akşener'den Erdoğan'a: Danışmanlarına 15 maaş bağladı bizim çocuklarımıza 1 doları çok gördü

Akşener'den Erdoğan'a: Danışmanlarına 15 maaş bağladı bizim çocuklarımıza 1 doları çok gördü
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, bugün partisinin grup toplantısında konuştu. Gündeme dair önemli gelişmeleri ele aldı. Ekonomide yanlış politikaların olduğuna değinerek 16 milyon öğrenci hakkında verdikleri teklif üzerinden AK Parti'yi eleştirdi.

Akşener'den Erdoğan'a: Danışmanlarına 15 maaş bağladı bizim çocuklarımıza 1 doları çok gördü - İYİ Parti Lideri Meral Akşener, grup toplantısı konuşmasına Namık Kemal'in sözleriyle başladı. Ardından gündeme ilişkin konular üzerinde durdu. 16 milyon üniversite öğrencisine 22 lira verilmediği ama danışmanlarına 5-10-15 maaş verildiğini söyledi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin grup toplantısında partililer ve vatandaşlara seslendi. Hükümetin ekonomi ve yanlış politikaları var diyerek konuştu. Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıl dönümü olan 10 Kasım'ı da unutmayan Akşener, '57 yıllık, kısacık ömrüne, yüzlerce yılı sığdıran, cesur mu cesur, koskoca bir yüreği selamlarız. İyiler erken gidermiş...' dedi.

Yarın 10 Kasım saat 9'u 5 geçe özlem duygusunu yemin ile dile getireceklerini belirten Akşener, öğrencilere verilen destek ödemelerinde artırım sağlanması adına verdikleri teklif üzerinden AK Parti vekillerine ve hükümete seslendi.

MERAL AKŞENER'DEN CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'A TEPKİ

Meral Akşener'den Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, 'İşe yaramaz danışmanları, 5 maaş 10 maaş alıp, keyif sürmeye, beşli çeteleri de, haramla semirmeye devam ediyorsa; işte orada durup, düşünmemiz gerekiyor.

Ben, bu bezirgan saltanatını, haram düzenini, ihanet çemberini nasıl kıramadım diye  kendimize sormamız gerekiyor.  Memleketin her bir evladına, öz anası, öz babası gibi sahip çıkacağız. Emeğinin hakkını  hakkıyla almasını sağlayacak, alın terini 5’li çetelere, rantçılara ve torpilli şımarıklara yedirmeyeceğiz.

6 milyon öğrencimiz için talep ettiğimiz miktar öğrenci başına; yaklaşık 22 lira. Yani 1 dolardan biraz daha fazlaydı. Yani bu iktidar, bizim çocuklarımıza 1 doları bile çok gördü. Aile dostu Hariri’nin cebine 24 milyar lira koydu. Ama bizim çocuklarımıza 1 doları çok gördü. Ankapark denen ucubeye 14 milyar lira harcadı. Ama bizim çocuklarımıza 1 doları çok gördü. Danışmanlarına, 5-10-15 maaş bağlamakta, hiçbir sakınca görmedi. Ama bizim çocuklarımıza 1 doları çok gördü.' ifadelerini kullandı.

Önümüzdeki yıl yapılacak seçimlerde siyasi parti liderleri düzenledikleri grup toplantılarında partililere ve vatandaşa seslenerek, kısa bir süre sonra başlayacakları seçim ve miting hazırlıklarını yapmakta. 18 Haziran 2023 seçimleri Türkiye'nin kaderini belirleyecek en önemli seçimlerden biri olduğu belirtiliyor.