27 Kasım 2022 AK Parti Büyük İstanbul Mitingi kaç kişi katıldı?

27 Kasım 2022 AK Parti Büyük İstanbul Mitingi kaç kişi katıldı?
Türkiye'de bugün İstanbul'da AK Parti'nin düzenlediği Büyük İstanbul Mitingi'ne katılım sayıları araştırılıyor.

27 Kasım 2022 AK Parti Büyük İstanbul Mitingi kaç kişi katıldı? Türkiye'de bugün İstanbul'da AK Parti'nin düzenlediği Büyük İstanbul Mitingi'ne katılım sayıları araştırılıyor. Galatasaray'ın stadyumu Nef Arena'da gerçekleştirilecek olan Büyük İstanbul Mitingi için bugün parti destekçileri ve yetkilileri stadyumda toplandı.

2023 zaferi için ilk adımı oluşturacak olan bu kampanyada, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılacağı NEF Stadyumu'nda 27 Kasım tarihi itibariyle İstanbul ve tüm aziz milletimizle başlatacağız diyen Kabaktepe şu açıklamalara yer verildi.

"Sandık Yönetim Kurullarımızın, Sandık Kurullarımızın, Mahalle Yönetimlerimizin, İlçe Teşkilatlarımızın, Milletvekillerimizin, Bakan ve Genel Başkan Yardımcılarımızın katılımıyla zafere giden yolda sözümüzü söyleyeceğiz. Birlik, irade ve zafer yolunda, liderimizin arkasında, ilk günkü aşkla milletimizle omuz omuza yarına yürüyeceğiz. Sefer bizden, takdir milletimizden, zafer Allah'tandır."

Kamu Gündemi'ni Twitter'dan takip etmek için tıklayın!

BÜYÜK İSTANBUL MİTİNGİ KATILIM SAYISI

Galatasaray Nef Arena Stadyumu kapasitesi 52 bin. Bugün Büyük İstanbul Mitingi'ne katılım gösteren kişi sayısı ise 40 binin üzerinde olduğu ifade edildi.