Tek başvuru yapana hediye edilecek! Anında alabilirsiniz: Mutlaka SMS gönderin

Tek başvuru yapana hediye edilecek! Anında alabilirsiniz: Mutlaka SMS gönderin
Banka tarafından çok önemli bir kampanya duyurusu yapıldı ve katılanlara hediye edileceği ifade edildi. SMS ile katılım yapılabileceği vurgulandı.

Vakıfbank tarafından çok önemli bir duyuru yapıldı. Yapılan duyuruda VakıfBank Worldcard ile 1-15 Ağustos 2023 tarihleri arasında Trendyol, Hepsiburada, Morhipo, Amazon.com.tr, Çiçeksepeti ve PttAvm web site ve mobil uygulamaları üzerinden tek seferde yapacağınız her 1.000 TL ve üzeri alışverişe 50 TL, toplam 300 TL Worldpuan hediye edileceği ifade edildi.

Fiziki mağazalardan, fiziki POS'lardan ve ödeme kuruluşları aracılığıyla yapılan işlemler kampanyaya dahil olmayıp, kampanya koşullarında yer alan seçili internet sitelerinden ve mobil uygulamalarından gerçekleştirilen alışverişler kampanyaya dahil olduğu belirtilen duyuruda Seçili sitelerden yapacağınız cüzdan yüklemeleri kampanyaya dahil olmadığı bildirildi

300 TL HEDİYE EDİLECEK

Trendyol uygulaması içinden yapılacak Dolap işlemleri dahil olup, Dolap uygulaması üzerinden yapılan işlemler dahil olmadığı vurgulanarak "Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 300 TL Worldpuan kazanabilir." denildi.

Banka tarafından yapılan duyuruda Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapacağınız 1.000 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olduğu belirtilerek Kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaranızdan ''KAZAN'' yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 5724’e SMS gönderebilir veya VakıfBank Mobil’de yer alan ''Cepte Kazan” üzerinden katılım sağlanabileceği vurgulandı

KAMPANYA AYRINTILARI

Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.

Kampanya katılımınızı 1-15 Ağustos 2023 tarihleri arasında, alışverişinizden önce veya sonra gerçekleştirebilirsiniz.

BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, nakit çekim, yurt dışı, mail order, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri, faiz ve komisyon kullanılarak yapılan alışverişler, vergi, sigorta, emeklilik, yardım kurumu ve fatura ödemeleri, elektronik para transfer işlemleri, Fast Pay, Paycell ve passolig ödemesi, ininal, multinet, sodexo gibi tüm yemek kartı yüklemeleri, kumarhane ve bahis sitelerinden yapılan harcamalar kampanyaya dahil değildir.

İşlem iptal/iade durumunda yüklenen puanlar geri alınacak olup, avans puan kullanımı kaynaklı geri alım yapılamadığı durumda ilgili tutar kadar kartınıza borç yansıtılacaktır.

Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 18 Ağustos 2023 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 18 Eylül 2023 olacaktır. Kullanılmayan Worldpuan’lar 19 Eylül 2023 tarihinde geri alınacaktır.

Bu kampanya diğer kampanyalar ile birleştirilemez.

Alışverişlerin WORLD POS'larından yapılması gerekmektedir.

Kampanyaya peşin veya taksitlendirme yapılabilen harcamalar dahildir.

Express Card sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL'dir.