O banka artık maaş taşıma için kotanın dolduğunu açıkladı! Maaş taşımaya giden eli boş dönüyor

O banka artık maaş taşıma için kotanın dolduğunu açıkladı! Maaş taşımaya giden eli boş dönüyor
Türkiye'de Eylül ayı itibariyle bugün o bankalara giden emeklilere üzücü haber geldi. Emekli promosyonlarında ilk artışa giden bankalar arasında yer alıyordu. Giden emekli eli boş evine geri döndü. O banka artık maaş taşıma için kotanın dolduğunu açıkladı! Maaş taşımaya giden eli boş dönüyor

O banka artık maaş taşıma için kotanın dolduğunu açıkladı! Maaş taşımaya giden eli boş dönüyor - Türkiye'de Eylül ayı itibariyle bugün o bankalara giden emeklilere üzücü haber geldi. Emekli promosyonlarında ilk artışa giden bankalar arasında yer alıyordu. Giden emekli eli boş evine geri döndü. Emekli promosyonlarında Temmuz ayı sonu itibari ile başlayan artış özel bankaların önünde uzun kuyruklar oluşmasını sağladı. Buna göre ise bugün emekliler tarafından gelen bilgiler doğrultusunda o banka artık emekli müşteri alamayacağını bildirdi.

Emekli promosyonu için ayrılan kotanın dolduğunu iddia eden banka yetkilileri artık emekli müşterisi kabul etmeyeceğe benziyor. Buna göre ise sosyal medyada yer alan iddialar halen resmi açıklama gelmemesi sebebiyle yer edinmeye devam ediyor. İlk olarak Türkiye'de emekli promosyon ödemelerinde artışa giden o banka tarafından gelen yanıt vatandaşları derin üzüntüye boğdu. İşte o banka ve detaylar diğer sayfada yer alıyor.

AKBANK EMEKLİ MÜŞTERİ KOTASINI DOLDURDU

Türkiye'de Temmuz sonu Ağustos ayı başı itibariyle emekli promosyon ödemelerinde milyonlarca emekliye ödenecek olan promosyon tutarını 7 bin 500 TL'ye kadar çıkartan Akbank'tan kötü haber geldi. Buna göre ise Eylül ayı itibariyle bankaya giden emekli müşteriler aldıkları mesaj sonrasında alternatif bankalara yönelmeye başladı.

İlk gelen haberlere göre ise artık Akbank yüksek emekli promosyon ödemesi yapmayacak. Buna göre ilk haberi Remzi Özdemir'den gelirken emekli promosyonlarında düşüşe gideceğini açıklamıştı.

Bugün Adana'da bir emekli maaşını taşımak için Akbank'a giderken aldığı yanıt karşısında sosyal medyada paylaşımlarda bulundu. Buna göre o emekli vatandaş yaptığı açıklamalarda Akbank tarafından "emekli müşteri kotasının dolduğunu" söyledi ve maaşını taşıyamadı.

EMEKLİLER ELİ BOŞ GERİ DÖNDÜ

Emekli maaşını taşımak için mevcut bankasında ki işlemleri halletmeye çalışan emekliler için özel bankalardan "red" yanıtı gelmeye başladı. Buna göre ise yüksek promosyon ödemesi sebebiyle bankalarında yoğunluk yaşanan Akbank gelen haberlere göre artık emekli müşterisi kabul edemiyor.

Maaşını taşımak isteyen emekliler aldıkları yanıtlar karşısında elleri boş evlerinin yolunu tuttu. Gelişmeler gelmeye devam ettikçe kamugundemi.com adresinde olmaya devam edecek. Promosyon gelişmelerinden haberdar olmak için Google'a "Kamu Gündemi" yazarak bizi takip edebilirsiniz.