Faizsiz ödemeli 20 bin lira para veriliyor! O bankaya başvuran alabilecek

Faizsiz ödemeli 20 bin lira para veriliyor! O bankaya başvuran alabilecek
Akbank, müşterilerine özel bir kampanya ile nakit para avantajı sunuyor. Bu kampanya kapsamında, Akbank müşterileri hesaplarına faizsiz olarak geri ödenmek üzere 20.000 TL yatırma fırsatı elde ediyor.

Özellikle nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için büyük bir fırsat olan bu kampanya detaylarıyla açıklandı:

Akbank, mobil uygulama üzerinden Axess veya Wings'e başvuran müşterilere faizsiz taksitli avans kullanma imkanı sunuyor. Kampanya 30 Nisan'a kadar geçerli olacak olup, bu tarihe kadar kampanyaya katılan müşterilerin hesaplarına 20.000 TL yatırılacak.

Kampanyadan yalnızca Akbank Mobil üzerinden Axess veya Wings asıl kart başvurusu yapan ve 30 Nisan'a kadar kartı onaylanan müşteriler yararlanabilir.

Onaylanan başvurular için, müşteriler 15 Mayıs 2024 tarihine kadar, taksitli avans limitleri doğrultusunda, maksimum 20.000 TL tutarında ve 3 ay vadeyle %0 faizli Taksitli Avans kampanyasından faydalanabilir.

Kampanya kapsamında, ilk kez Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan müşteriler yararlanabilir. 4 Nisan 2024 tarihinden önce açık Axess, Wings veya Free kartı olan müşteriler kampanyadan yararlanamaz.

Kredi kartı başvurusu onaylanan müşterilerin kullanılabilir taksitli avans limitleri kapsamındaki sıfır faizli Taksitli Avans kampanya tanımlamaları, kredi kartı başvuru onay tarihinden 2 iş günü sonra gerçekleşecektir.

Kampanya kapsamındaki katılımcılar, belirtilen tarihe kadar yapacakları 20.000 TL'ye kadar ve 3 ay vadedeki Taksitli Avans işlemlerinde indirimli %0 aylık akdi faiz oranından faydalanabilecektir. Belirtilen tutar ve vade aralığı dışındaki tüm Taksitli Avans taleplerinde %4,42 (KKDF ve BSMV hariç) faiz oranı geçerli olacaktır.

Bireysel kartlara ait Taksitli Avans işlemlerinde ücret alınmayacaktır.

Her müşteri, kredi kartı açılışından sonra taksitli avans limitleri doğrultusunda, kampanya süresi boyunca sadece 1 kez sıfır faizli, Taksitli Avans kullanabilir.

Taksitli Avans, işlem başına en az 200 TL tutarında kullanılabilir. ATM'lerde ise tek seferde 4.000 TL ile sınırlandırılmıştır.

Kullanılabilecek Taksitli Avans tutarı; kartın kullanılabilir nakit avans limiti, tek işlem limiti ve günlük işlem limiti ile sınırlandırılmıştır.

Fiziki kartlar ile Taksitli Avans kampanyasından faydalanabilmek için kredi kartının şifresinin belirlenmesi ve kullanıma açık olması gerekmektedir.

Şifresini belirlememiş, kredi kartı kuryede olan ya da henüz kredi kartı kullanıma açılmamış kart sahipleri Akbank Mobil'den dijital kart başvurusu yaparak kampanyadan faydalanabilir.

Kampanyaya sadece Axess ve Wings bireysel kredi kartları dahildir. Free, Ticari kredi kartı, ek kart ve sanal kart başvuruları kampanyaya dahil değildir.

Axess veya Wings Kredi Kartı sahibi olan müşteriler 1 yıl kart ücreti ödemeyecektir.

Ekstrenin asgari borcunun son ödeme tarihine kadar hiç ödenmemesi veya kısmi olarak ödenmesi durumunda; hesap kesim tarihi ile son ödeme tarihi arasında ödenmemiş anapara üzerinden akdi faiz oranı, son ödeme tarihinden borç kapanana kadar ödenmemiş asgari tutar üzerinden gecikme aylık akdi faiz oranı ve asgari tutarı aşan anapara tutarı üzerinden ise akdi faiz oranının işletileceği bildirilmektedir.

Taksitli Avans işlemlerinde vadesi gelmemiş bir veya birden çok taksitin ödemesi yapılabilir veya borçların tamamı erken ödenebilir. Bu durumda erken ödenen miktara ve gün sayısına göre faiz ve diğer maliyetlerde indirim yapılır. Erken ödeme için şubeler veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla ayrıca talimat verilmesi gerekmektedir.

Kredi kartlarında gecikme, bloke, yasal takip olan müşteriler Taksitli Avans hizmetinden faydalanamaz.

Ek kart sahipleri ayrı bir müşteri numarasına sahipse, tüm ATM'lerden ve şubelerden Taksitli Avans işlemi yapabilirler.

Akbank'ın faizsiz avans kampanyası, müşterilere nakit ihtiyaçlarını karşılama konusunda önemli bir destek sağlamaktadır. Kampanyadan faydalanmak isteyen müşterilerin belirtilen şartları dikkatlice incelemesi ve başvuru sürecini tamamlaması gerekmektedir.