O banka 26 yaşından küçük reşit müşterilerine özel destek paketi açıkladı! Her şey karşılanacak almayan kalmasın

O banka 26 yaşından küçük reşit müşterilerine özel destek paketi açıkladı! Her şey karşılanacak almayan kalmasın
Türkiye'de özel bankalardan gençlere özel yeni paketler açıklanmaya devam ediyor. Buna göre ise o özel bankanın yaptığı kampanya gündeme damgasını vuracak. O banka 26 yaşından küçük reşit müşterilerine özel destek paketi açıkladı! Her şey karşılanacak almayan kalmasın

O banka 26 yaşından küçük reşit müşterilerine özel destek paketi açıkladı! Her şey karşılanacak almayan kalmasın - Türkiye'de özel bankalardan gençlere özel yeni paketler açıklanmaya devam ediyor. Buna göre ise o özel bankanın yaptığı kampanya gündeme damgasını vuracak. Bankalar kış aylarının gelmesi ile birlikte gençlere özel kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Genç vatandaşların yaşadıkları ekonomik problemler sonrasında o bankadan gelen yeni kredi paketi herkesi şaşkına çevirdi. Gençlere sunulan ayrıcalıklı paketler ülke gündeminde bir anda geniş yankı buldu. İşte detaylar ve daha fazlası Kamu Gündemi adresinde yer alıyor.

AKBANK'DAN GENÇLERE DEV FIRSAT

Türkiye'de Akbank son aylarda emeklilere sağladığı özel avantajların yanı sıra genç vatandaşlar için de sağladıkları destekleri duyurmaya devam ediyor. 18 - 26 yaş arasında yer alan gençlerin finansman ihtiyaçlarını doğrudan karşılayacak olan bu paket ile birlikte Akbank'tan ilk kredisini kullanacak olan gençler için, 3 yıl boyunca kullanacakları tüm ihtiyaç kredilerinde tahsis ücretleri ödenmeyecek. Diğer taraftan Axess ile yapacakları market ve akaryakıt harcamalarında da her 750 TL üstü alışverişlerinde 150 TL ve toplamda ise 750 TL'ye kadar varan indirimlerden faydalanabilecek.

AKBANK FAV PROGRAMI TANITILDI

Akbank tarafından 18 - 26 yaş arasında ki gençler için özel paketler duyurulmaya devam ediyor. Üniversiteleri gençler için sıfır faizli hafta sonu harçlıkları, tüm havale ve eft işlemlerinde ücretsiz transfer gibi birçok farklı özellik sunuldu.

Akbank'ın en çok ilgi gören desteklerinden birisi de şüphesiz dijital platform üyelikleri oldu. FAV’a katılan üniversiteli gençlere özel Netflix üyelik ödemelerinde her ay standart paket ücretinin tamamını, Spotify ve YouTube Premium üyeliklerinde ise her ay öğrenci paket ücretinin tamamını iade ediyor. Üniversite öğrencileri; Akbank Mobil’den ücretsiz olarak ve kolayca Akbank FAV programına katılabiliyorlar.

Akbank Bireysel Bankacılık ve Dijital Çözümler Genel Müdür Yardımcısı Burcu Civelek Yüce, gençlere büyük önem verdiklerini belirterek şunları söyledi: “Akbank olarak yaptığımız araştırmalar sonucunda görüyoruz ki gençler gelecek kaygısı yaşamaktan bugününü yaşayamıyor, hayatının en güzel yıllarını kaçırıyor. Gençler finansal konuları dert etmesin, bunları “Akbank düşünsün” anlayışı ile yeni neslin beklentilerine ve yaşam tarzlarına göre ihtiyaçlarını onlara özel sunduğumuz ürün ve hizmetlerle karşılıyoruz. Önümüzdeki dönemde de hem üniversiteli hem çalışan gençlerin finansal ve finansal olmayan ihtiyaçları için yeni çözüm önerileri geliştireceğiz” dedi.