İslam Memiş çok para kazandıracak yatırımı açıkladı! Parası olan mutlaka alsın: Ben olsam diyerek duyurdu

İslam Memiş çok para kazandıracak yatırımı açıkladı! Parası olan mutlaka alsın: Ben olsam diyerek duyurdu
Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş’ten çok önemli bir açıklama geldi. Memiş açıklamalarında çok önemli bir yatırım tavsiyesi verdi.

Altın para piyasaları uzmanı İslam Memiş son dakika açıklamaları ile vatandaşa ve yatırımcıya adeta yön verdiği belirtilerek elinde Türk Lirası olanlara çağrıda bulunan İslam Memiş, en çok kazandıracak yatırım aracını da paylaştı. Bu doğrultuda bu yatırım aracını tercih edenlerin çok para kazanacağı ifade edildi.

Altın ve para piyasaları uzun ama İslam Memiş, son dönemlerde isabetli tahminleriyle vatandaşın ve yatırımcının dikkatini çekmeye devam ettiği belirtilerek piayasalarda son durumu değerlendiren ünlü Ekonomist, Borsa İstanbul gram altın, euro dolar ve ons altın konusunda önemli değerlendirmelerde bulundu.

PİYASALARI ETKİLEYEBİLECEK GELİŞMELER

Altın ve para piyasaları uzmanı İslam Memiş döviz ve altın piyasalarındaki son durumu değerlendirdiği ifade edilerek piyasaların günlerdir sakin hareket ettiğini belirten İslam Memiş piyasaları etkileyebilecek olan gelişmeleri de aktardı.

Konu ile ilgili olarak İslam Memiş Borsa İstanbul konusunda yaptığı değerlendirmede %3,67'lik bir değer Kazancı olduğunu söyledi. Borsayı gözlemlemeye devam edeceğini söyleyen İslam Memiş Kur korumalı mevduat hesaplarında ise getirilerin son derece yüksek olduğunu ve riskten arınmış olduğunu dile getirdi.

GRAM ALTIN YATIRIM ARACI OLABİLİR 

Şu anda piyasada risk olduğunu belirten İslam Memiş, Borsa İstanbul'un 8.000 puanı hedefi olduğunu fakat sabırla beklediğini ifade etti ve gram altın hakkında da önemli değerlendirmelerde bulundu. Memiş açıklamalarında gram altın fiyatlarında 1.680-1700 TL bandının dikkate alınması gerektiğini belirtti ve kotaların gelmesiyle birlikte %4'lük bir artış olduğunu paylaştı. Serbest Piyasalar ve resmi kur arasında en az 50 liralık bir fiyat farkı oluşacağını da söyleyen ünlü Ekonomist, Bazen bu farkın 80 lira ile 100 lira aralığına çıkabileceğini aktardı ve gram altında hala 1800 TL eklentisinin olduğunu da söyleyen İslam Memiş gram altının doğru bir yatırım aracı olacağını da bildirdi.