Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emekliler için açıklama geldi! Çalışan ve emeklileri sevindiren açıklama

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan emekliler için açıklama geldi! Çalışan ve emeklileri sevindiren açıklama
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan emeklileri ve çalışanları yakından ilgilendiren önemli bir açıklama geldi. Vatandaşların son dönemlerde ekonomik sıkıntılar yaşadığının farkında olduklarını ifade eden Cumhurbaşkanının açıklaması ve detaylar haberimizde

Erdoğan AK Parti’nin 22. Kuruluş yıl dönümü sebebi ile bir video mesaj paylaştı. Yaptığı açıklamasında hayat pahalılığı konusuna değinen Erdoğan emekli ve çalışan kesime mesaj verdi! Erdoğan, "refah kaybı yaşayan her insanımızın hayat seviyesine eskisinin de üzerine çıkarmak, boynumuzun borcudur" dedi.

“2024 MART’INDA EMANETİ BECERİKSİZLERDEN ALACAĞIZ”

Erdoğan’dan emekli ve çalışanları ilgilendiren açıklamasını duyurdu. Depremleri de ifade eden Erdoğan’ın konuşmasından satır başları şu şekilde:

“Belediyelerdeki başarısızlıklarını sahte gündemler ve abartılı söylemlerle örtmeye çalışanların gerçek yüzlerini ortaya koyacak, 2024 Mart’ında emaneti beceriksizlerden alıp ehline vereceğiz.

“BOYNUMUZUN BORCUDUR”

Küresel krizlerin ülkemize etkilerinden kaynaklanan hayat pahalılığının, son dönemde milletimizi bunalttığının farkındayız. Ülkemizin her meselesini çözdüğümüz gibi, inşallah bu sıkıntıyı da hal yoluna yine biz koyacağız. Çalışanından emeklisine, bu süreçte refah kaybı yaşayan her insanımızın hayat seviyesine eskisinin de üzerine çıkarmak, boynumuzun borcudur.

DEPREM AÇIKLAMASI

Eskiden beri gelen kronik sorunlara ilave olarak, 6 Şubat depremlerinden etkilenen şehirlerimizin yeniden inşası için 104 milyar dolarlık bir yükle karşı karşıyayız. Bu ağır yükün altından kalkarken kimsenin hakkını ihmal etmeyecek, kimsenin beklentilerini cevapsız bırakmayacağız”