Bankalardan yeni müjde! Borç transferi kampanyası başlatıldı!

Bankalardan yeni müjde! Borç transferi kampanyası başlatıldı!
Banka borçları ve senet borçları gibi borcu olan ve bu borç yükünün altında kalan kişilere, banka borçlarınızı düşük faiz imkânı ile kolay bir şekilde ödeme imkânı sunuluyor. Peki nasıl? Diyorsanız, finansal rahatlık sağlayacağınız kampanya işte sizlerle...

Birbirinden farklı borçları olan kişiler, uygun ödeme imkânı ile birlikte tek bir yere toplayarak rahat bir nefes almaya sağlayacakları borçlarını, borç transfer kampanyası dahilinde yeni dönemin borç transfer kredisinin avantajlarından yararlanarak bu yükten kolaylıkla kurtulabilir...

Bankalar, borç transferi kampanyalarını açıkladı!

Banka borçları ve senet borçları gibi borcu olan ve bu borcu tek bir yerde toplayarak daha rahat nefes almak isteyen kişiler için borç transfer kredisi adı altında finansman destek sağlamaya devam ediyor. Borç yükü altında ezilen kişiler için büyük bir avantaj olan borç kapatma kredisi kapsamında, banka borçlarınızı düşük faiz imkânı ile kolay bir şekilde ödeme imkânı sunuluyor.

Borç transfer kredisi için başvuru şartları neler?

Borç transfer kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen kişiler için Şekerbank, Akbank ve Ziraat Bankası tarafından sunulan borç transfer kampanyası şu şekilde yer alıyor;

“Şekerbank Borç Transfer Kredisi” için başvuru yapacak kişilere 100 bin TL’ye kadar borç transfer kredisi imkânı sunan bankadan kredi kullanmak isteyen kişilerin, en az 6 ay boyunca aynı iş yerinde sigortalı olarak çalışıyor olması gerekmektedir. Tüm şartları taşıyan kişiler, banka aracılığıyla başvuru yaparak borç transfer kredi kampanyasından yararlanabilir.

“Akbank Borç Transfer Kredisi” başvurusu için başvuru yapacak kişilere 100 bin TL’ye kadar borç transfer kredisi imkânı sunan bankadan kredi kullanmak isteyen kişiler, kimlik ve gelir belgesi ile birlikte başvuru yaparak, 36 ay vade imkânı ile tüm borçlarını Akbank’a taşıyabilir.

“Ziraat Bankası Borç Transfer Kredisi” başvuru yapacak kişiler, kimlik ve gelir belgesi ile birlikte başvuru yaparak, 36 ay vade imkânı ile tüm borçlarını Ziraat Bankası taşıyarak rahat bir nefes alabilir.

Borç kapatma kredisi ya da borç transferi kredisi adı altında geçen kredi imkânı birçok banka aracılığıyla sunulmaktadır. Borç kapatma kredisi için tüm bankaların resmi internet sitesini ziyaret ederek daha kapsamlı bilgileri öğrenebilirsiniz.