Akaryakıt fiyatları değişiyor! Akaryakıta bugün çok büyük zam yapılıyor: İşte Ankara İstanbul İzmir yakıt fiyatları

Akaryakıt fiyatları değişiyor! Akaryakıta bugün çok büyük zam yapılıyor: İşte Ankara İstanbul İzmir yakıt fiyatları
Benzine yapılan büyük zam sonrası bu gece yarısından itibaren motorin litre fiyatlarına da zam geleceği belirtilerek brent petroldeki yükseliş akaryakıt fiyatlarına direkt etki ettiği ifade edildi.

Dünya brent petrol piyasalarındaki yükseliş ivmesi Türkiye'deki akaryakıt fiyatlarını direkt olarak olumsuz yönde etkilemeyi sürdürdüğü belirtilerek sektör temsilcilerinden bazı bilgiler alındı. Bu durumda bu gece yarısından itibaren motorin fiyatlarına büyük zam geleceği belirtilerek benzin litre fiyatına 1 lira 26 kuruşluk zam yapıldığı aktarıldı. Bu zammın pompaya yansıdığı belirtilerek zammın ardından İstanbul'da benzinin litre fiyatı ortalama 21 lira 68 kuruşa yükseldiği aktarıldı.

BÜYÜK ZAM GELİYOR

Bu gece yarısından itibaren ise motorin fiyatlarına zam geldiği belirtilerek fiyat değişikliği pompa fiyatlarına direkt olarak yansıyacağı İstanbul'da bugün itibariyle motorin litre fiyatı ortalama 23 lira 20 kuruşa satıldığı ifade edildi.

ZAM SONRASI YAKIT FİYATLARI 

İstanbul, Ankara ve İzmir'de gece yarısından itibaren benzin fiyatlarına 83 kuruş zam yapılacağı aktarıldı ve motorin zammından sonra oluşacak güncel akaryakıt fiyatları şöyle oluyor:

İstanbul Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası'nda bir litre motorin fiyatı: 24.04 TL / 24.07 TL

Ankara'da motorin litre fiyatı 24.31 TL

İzmir'de motorin litre fiyatı 24.37 TL