QNB Finansbank’dan faizsiz kredi fırsatı! Başvuru için ne yapılmalı, işte detaylar

QNB Finansbank’dan faizsiz kredi fırsatı! Başvuru için ne yapılmalı, işte detaylar
Bankalar müşteri sayısını artırmak için yeni müşteriye özel kampanya düzenlerken Finansbank tabuları yıktı. İlk müşteri veya mevcut müşteri ayırt etmeden 12 ay taksitle faizsiz kredi verecek. Kampanya şartları haberimizin devamında tüm detayları ile sizlerle....

QNB Finansbank’ın son yayımladığı duyuru ile vatandaşı sevindirdi. Faizsiz kredi verecek. Finansbank faizsiz kredi başvuru şartlarını ve detaylarını resmi sitesi üzerinden açıkladı. İşte tüm detaylar...

QNB Finansbank’tan Faizsiz Kredi kampanyası 

Bankalar 2022 yılından bu zamana kadar promosyon ödemeleri ile başlayan müşteri yarışına kredi kampanyaları da eklendi. Pek çok banka ilk müşterileri ye özel faizsiz kredi vereceğini açıklarken. QNB Finansbank tabuları yıktı. İlk müşteri ya da mevcut müşteri ayrımı yapmadan 12 ay taksitle faizsiz kredi vereceğini resmen açıkladı. QNB Finansbank’ın yapmış olduğu açıklama göre Finansbank KOBİ’ler için özel olarak hazırlamış olduğu kampanya dahilinde %0 faizle 20.000 TL’ye kadar taksitli ticari kredi seçeneği yer alıyor. Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler için hazırlanan kampanya ile ilgili detaylar da belli oldu. 

QNB Finansbank kampanya detayları 

Kampanyanın en büyük avantajı ise %0 faiz kredi imkanı sunuyor olması. Kampanya dahilinde %0 faiz kredi 20.000 TL kullandırım fırsatı ayrıca 12 ay vade imkanı sunması. Kredi kampanyasının şartları ise şu şekilde. Cirosu 8 Milyon TL ye kadar olan KOBİ’ler söz konusu olan kampanya fırsattan yaralanabilecekler. KOBİ’lerin kredi kullanımı yapabilmesi için, QNB Finansbank  politikaları gereğince kullandığı kredi tutarının 4 katı kadar nakit akış taahhüdü vermiş olması gerekmekte. QNB Finansbank kampanya başvurusu, herhangi bir QNB Finansbank şubesinden yapılabilecek. 0  faizli krediyi başka hangi banka verecek sorusuna ise şu şekilde cevap vermek mümkün. 

Bankaların tasarlamış olduğu 0 faizli kredi kampanyaları vatandaşların bir hayli dikkatini çekiyor. Hal böyle olunca da birçok bankada müşteri çekmek adına 0 faizli kredi kampanyasına dahil oluyor. Denizbank, Yapı Kredi ve Akbank ilk müşterilerine özel faizsiz 10 bin TL kredi vereceğini açıklamıştı. Krediler 6 ay vade imkanı sunuluyor. Bu kampanyadan ise sadece Denizbank, Yapı Kredi ve Akbank'a ilk kez üye olan ve kredi sicil puanı uygun olan kişiler yararlanacak.