12,5 Milyon emekliye müjde! 30 Bin TL ödenecek! Deprem etkisi yaratan müjdeyi Cumhurbaşkanı imzaladı!

12,5 Milyon emekliye müjde! 30 Bin TL ödenecek! Deprem etkisi yaratan müjdeyi Cumhurbaşkanı imzaladı!
Emekli maaş hesaplarını yapılacak başvuru sonrasında nakit şekilde kullanacak olan emeklilere destek ödemeleri verilecek ve 30000 TL'ye kadar 24 ay vadeli 36 ay vadeli kredi paketleriyle birlikte işlem yapılması bekleniyor. İşte detaylar...

Emekliyi sevindiren haber art arda gelmeye devam ediyor. Emekli promosyonlarının bankalar tarafından müşteri kaybını önlemek amacı ,ile arttırılması ve tarihin uzatılmasının ardından milyonlarca emekli maaşını taşıma kararı almıştı. Bu ay itibari ile 7 bin 500 TL.ye varan promosyonları hesaplarına yatan emekliler bir müjde ile daha karşılaştı. Emeklinin ihtiyaçlarının daha da artmasının ardından hem emekli maaşına zam hem de promosyon haberi gelmişti. Şimdi de emekliler için acil yardım ihtiyaç kredisi müjdesi verildi. 

Banka değişikliğinin ardından Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi kullanımı ya da uygun kredi kartı olanaklarından yararlanacak kişiler için yeni bir kampanya düzenlendi. İlk kredi imkanından yararlanacak olan vatandaşlar için geçerli bu kampanya da müşteriler 30 bin TL'ye kadar kredi kullanacak. Acil ihtiyaç kredisi ile tüm ödeme kolaylığının sağlandığı ihtiyaç kredisinden yararlanabilecek olan müşterileri heyecan kapladı. Özellikle de hem kış aylarının başlaması hem de ihtiyaçların daha da artmasıyla birlikte gözler bu müjdeli habere çevrildi. 

30 BİN TL KREDİ VERİLECEK!

Acil ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak başvuru işleminin tamamlanmasının ardından hızlı bir şekilde öğrenilen sonuçla sizler de ödeme kolaylığı sağlanan krediden yararlanma imkanı bulabilirsiniz. Bankalarından ilk defa kredi çekecek kişiler için 30000 TL'ye kadar kredi 90 gün ertelemeli şekilde sağlanacak. 

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank tarafından gerçekleştirilen ihtiyaç kredisi kampanyasından yararlanmak isteyen kişilerin banka müşterisi olma ve aynı zamanda banka aracılığı ile dijital bankacılık üzerinde bir şifre oluşturması gerekmektedir. İhtiyaç durumunda acil ihtiyaç kredisinden yararlanan Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank müşterilerinin kampanyaya başvurmaları dahilinde sonuçları 5 dakika içinde bildirilmektedir.