KPSS 2022 alan bilgisi soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı mı ne zaman açıklanır?

KPSS 2022 alan bilgisi soru kitapçığı ve cevap anahtarı yayımlandı mı ne zaman açıklanır?
KPSS alan bilgisi oturumu bugün itibarıyla gerçekleştirilmeye başladı. KPSS alan bilgisi sınavına giriş yapan adaylar hukuk, maliye ve iktisat alanında ilk oturumu tamamladı. İkinci oturum ise henüz devam ediyor. Peki sorular ve cevapları ne zaman açıklanacak?

KPSS alan bilgisi oturumları bugün itibarıyla gerçekleştirilmeye başladı. İlk oturum sabah saat 10.45'te başladı ve 12.45'te son buldu. İkinci oturum ise 14.45'te yapılmaya başlandı.

Bugün gerçekleştirilen oturumlarda maliye, hukuk ve iktisat alanından adaylar sınavlara giriş yaptı. Adaylar ilk oturuma 1.45'te girdi ve iki saatlik oturumun ardından 12.45'te oturum son buldu. Öte yandan ikinci oturum ise saat 14.45'te başladı.

Çok sayıda aday ve yakını tarafından büyük bir heyecanla takip edilen sınavın soru ve cevaplarının yayımlanması ise merakla bekleniyor. Çok sayıda adayı ilgilendiren ve hukuk, iktisat ve maliye alanlarında istihdam edilme fırsatı sunan bu sınava ilişkin soru kitapçıkları son saatlerde gerek arama motorlarında gerekse sosyal medya platformlarında sıkı bir şekilde araştırılıyor. Peki soru kitapçıkları ve cevapları yayımlandı mı, ne zaman açıklanır?

Saat 10.45'te başlayan ilk oturumun son bulması ile birlikte adaylar ikinci oturum için hazırlıklarını yaptı ve saat 14.45'te ikinci oturuma giriş yaptılar. Sınavlara ilişkin soru ve cevap yayımlanması henüz gerçekleştirilmedi. Her iki oturumun da tamamlanmasının ardından aradan biraz zaman geçtikten sonra soru ve cevapların ÖSYM resmi internet adresinde yayımlanması bekleniyor.