Son dakika okullar tatil edildi! Valilik duyurdu: Şiddetli fırtına olacak

Son dakika okullar tatil edildi! Valilik duyurdu: Şiddetli fırtına olacak
Çankırı'da meteorolojinin fırtına uyarısı üzerine harekete geçildi. Meteoroloji, 'sarı' kodla uyararak olası fırtına riskine dikkat çekti. Bu uyarının ardından Çankırı Valiliği önlem amaçlı olarak okulları tatil etme kararı aldı.

Çankırı Valiliği'nin aldığı karara göre, fırtına beklenen Çankırı'da tedbirler alınıyor. Valilik, resmi ve özel tüm okulların yanı sıra rehabilitasyon merkezleri ve İl Müftülüğüne bağlı Kur'an kurslarının da tedbir amaçlı olarak tatil edildiğini duyurdu.

Valilik Açıklama Yaptı

Çankırı Valiliği tarafından yapılan açıklamada, olumsuz hava şartlarına karşı alınması gereken tedbirler vurgulandı. Valilik, saat 13.00'ten itibaren başlayacak olan tedbirlerin önemine dikkat çekerek, vatandaşların riskli alanlardan uzak durmaları gerektiğini belirtti.

Tedbir Süreci 13.00'te Başlıyor

Çankırı Valiliği'nin aldığı karara göre, tedbirler saat 13.00'ten itibaren uygulanmaya başlanacak. Bu saat itibarıyla tüm resmi ve özel okullar ile diğer eğitim kurumları tatil edilmiş olacak. Bu tedbirler, akşam saatlerine kadar devam edecek.

Olumsuz Hava Şartlarına Karşı Dikkat!

Çankırı Valiliği, vatandaşları olası olumsuz hava koşullarına karşı uyardı. Akşam saatleri boyunca yaşanabilecek olumsuz hava şartlarına karşı tedbirli olunması gerektiği belirtildi. Ayrıca riskli yapıların da mümkünse uzak durulması tavsiye edildi.