Ziraat Bankası müjdeyi verdi: Emeklilere duyurdu! Nakit para ihtiyacı olan hemen başvurabilir

Ziraat Bankası müjdeyi verdi: Emeklilere duyurdu! Nakit para ihtiyacı olan hemen başvurabilir
Kamu bankalarından olan Ziraat Bankası son dönemler yaptığı kampanyalarla dikkat çekmeye devam ediyor. Emekli maaşını ziraat Bankası'ndan alanlara düşük faizli kredi verilecek. Konuya ilişkin merak edilen detaylar belli oldu. İşte kampanyanın detayları

Ziraat Bankası’ndan güzel haber geldi. Gelen bir son dakika haberine göre Ziraat Bankası, emekli maaşını bankadan alanlara önemli bir duyuru yaptı. Detaylar haberimizde!

Emeklilerin ihtiyaçlarını karşılayan kamu bankaları arasında olan Ziraat Bankası yeni bir kampanya başladığını duyurdu. Banka yaptığı açıklamasında emekli maaşını banka üzerinden alanlara düşük faizli kredi verebileceğini duyurdu.

BAŞVURULAR ONLİNE YAPILACAK

Emeklilerin nakit ihtiyaçlarını karşılayacak olan Ziraat Bankası yeni bir açıklama yaptı. Buna göre başvurusu onaylanan emeklilere 71 bin TL’ye kadar kredi imkanı verilecek. Başvurular ise internet bankacılığı üzerinden online olarak yapılabilecek.

Yapılan açıklamada emeklilerin nakit ihtiyaçlarını karşılamalarını ve maddi sıkıntılarla uğraşmalarını engellemek için kredi verileceği belirtildi. Bu şekilde emekliler mali açıdan rahat bir nefes alabilecek.

DÜŞÜK FAİZLİ KREDİ VERİLECEK

Kampanyaya başvuran vatandaşlar için ödemeler kolay bir şekilde gerçekleştirilecek. Ziraat şubelerine kimlikleri ile gidenler başvurularına onay aldıktan sonra hemen şubelerden çekebilirsiniz. Yapılan açıklamada emeklilere özel düşük faizli kredi ile 71 bin TL’ye kadar ödeme yapılabilecek.