Yalı Çapkını’nda yaprak dökümü başladı: Önce abi Fuat sonra o isim! Diziden ayrılıyor

Yalı Çapkını’nda yaprak dökümü başladı: Önce abi Fuat sonra o isim! Diziden ayrılıyor
Star TV ekranlarının sevilen ve reyting rekortmeni dizilerinden biri olan Yalı Çapkını dizisinde resmen yaprak dökümü yaşanıyor. Gelen son habere göre geçtiğimiz hafta abi Fuat karakterine hayat veren Doğukan Polat'ın diziye vedası sonrasında bir kötü haber daha geldi.

Sevilen ve Cuma günleri en çok izlenen dizilerden biri olan Yalı Çapkını dizisinde yaprak dökümü başladı. Doğukan Polat’tan sonra dizinin başrol oyuncularından biri daha diziye veda edeceği iddia edildi. İşte o isim..

BİR BAŞROL DAHA MI AYRILACAK?

Başrollerinde Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Beril Pozam, Buçe Buse Kahraman, Diren Polatoğulları, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Doğukan Polat, Çetin Tekindor ve Şerif Sezer gibi önemli isimlerin olduğu Yalı Çapkını dizisinden bir oyuncunun daha ayrılacağı iddia edildi.

TAKİBİ BIRAKTI

76 yaşındaki ünlü oyuncu Şerif Sezer, Instagram hesabından dizinin resmi sayfası olan Yalı Çapkını sayfasını takibi bıraktı. Ancak sayfa hala oyuncuyu takip ediyor. İzleyenlerin dikkatinden kaçmayan bu gelişme Yalı Çapkını Hattuç Hala diziden ayrılacak olarak yorumlandı.

Konuya ilişkin henüz ne oyuncudan ne de dizi ekibinden resmi bir açıklama gelmedi.