Unutulmaz Dizi Şahsiyet, Fransa'da "Mémoire Vive" Adıyla Yeniden Canlanıyor!

Unutulmaz Dizi Şahsiyet, Fransa'da "Mémoire Vive" Adıyla Yeniden Canlanıyor!
IMDB'de en yüksek puana sahip yerli yapım Şahsiyet, Fransa'da "Mémoire Vive" adıyla yeniden canlanıyor! Clémentine Célarié'nin başrolünde yer aldığı dizi, 2024'te izleyicilerle buluşacak.

Haluk Bilginer'in muhteşem oyunculuğuyla unutulmaz bir iz bırakan Şahsiyet, bu sefer Fransa'da "Mémoire Vive" adıyla yeniden izleyicilerle buluşacak.

Yönetmenliğini Onur Saylak'ın, senaristliğini Hakan Günday'ın yaptığı ve başrolünde Haluk Bilginer'in yer aldığı Şahsiyet, IMDB'de en yüksek puana sahip yerli yapım olma başarısını göstermişti. Dizi, Alzheimer hastası bir emekli kriminoloğun geçmişiyle yüzleşmesini ve hafızasını kaybederken işlediği cinayeti çözmeye çalışmasını konu alıyordu.

Fransa uyarlaması "Mémoire Vive" ise farklı bir bakış açısıyla izleyicileri buluşturacak. Dizide bu sefer başrolde Esther Lefevre karakteriyle Clémentine Célarié yer alacak ve hikaye bir kadın karakterin bakış açısıyla anlatılacak.

Yapımcılığını M6 kanalı için Calt Studio'nun üstlendiği "Mémoire Vive", 2024'ün bu yarısında prodüksiyona başlayacak ve 4 bölümden oluşacak. Orijinal dizi "Şahsiyet" ise 22 bölümden oluşuyordu.

Uluslararası alanda büyük bir başarı yakalayan Şahsiyet'in Meksika uyarlaması "Before I Forget" de izleyicilerle buluşmuştu. Damián Alcázar ve Paulina Gaitán'ın başrollerini paylaştığı uyarlama, orijinal diziye sadık kalarak izleyicilerden tam not almıştı.

Fransa uyarlaması "Mémoire Vive" de, orijinal dizinin gizemli ve sürükleyici atmosferini korurken, farklı bir bakış açısıyla izleyicileri şaşırtmaya hazırlanıyor. 2024'ün sonlarında izleyiciyle buluşması beklenen "Mémoire Vive", şimdiden merak uyandırmayı başardı.