Ufuk Beydemir ve Sefo neden kavga etti? Twitter'da neden gündem oldu?

Ufuk Beydemir ve Sefo neden kavga etti? Twitter'da neden gündem oldu?
Popüler isimler arasında yer alan Ufuk Beydemir ve Sefo Twitter'da gündem oldu. Twitter'a gündem olan Ufuk Beydemir ve Sefo neden tartıştı? Ufuk Beydemir neden gündem oldu? İşte detaylar...

Twitter'da gündem olan Sefo ve Ufuk Beydemir tartışması konuyu bilmeyenler açısından oldukça merak edildi. İkilinin sosyal medya platformları üzerinden birbirlerine gönderme yapmalarının ardından Sefo ve Ufuk Beydemir gündem oldu. Peki Ufuk Beydemir ve Sefo neden tartıştı? İkili Twitter'da neden gündem oldu?

Son dönemin adından en çok bahsettiren şarkıcısı Sefo şarkılarıyla dillere dolanmaya devam ederken kendisinin bir şarkısını org eşliğinde seslendiren çocuk fenomen Fevzi Kaan Türker'i sahneye çıkarması olay yarattı. Çocuk fenomen Fevzi Kaan Türker org eşliğinde birçok şarkı seslendirirken Sefo'ya ait şarkıyı seslendirmesi gündem olmuştu. Sosyal medyada hızla yayılan o videonun ardından Sefo Fevzi Kaan Türker'i sahneye çıkardı. 

Ufuk Beydemir ve Sefo neden tartıştı?

Şarkıcı Sefa ve Capo'nun söylediği 'İsabelle' isimli şarkı milyonlarca kişi tarafından dinlenirken çocuk fenomen Fevzi Kaan Türker'in Sefo'nun şarkısını farklı bir şekilde org eşliğinde seslendirmesi gündem olmuştu. Sosyal medyada viral olan o video çok konuşuldu. Hemen ardından çocuk fenomen olarak bilinen Türker'i bir konserinde sahneye çıkaran Sefo'ya Ufuk Beydemir'den gelen o yorum ortalığın karışmasına neden oldu.

Sefo'nun yaptığı bu adıma sert tepki gösteren Ufuk Beydemir'e bir kesim hak verirken bir kesim eleştiri yağmuruna tuttu. Oyuncu İpek Yazıcı ile düğün hazırlığında olan Ufuk Beydemir sosyal medya hesabı üzerinden Sefo ve Fevzi Kaan Türker'in videosunu paylaşarak 'Seviye bu Prim yapan bu' yorumunda bulundu. Ufuk Beydemir'in bu paylaşımını alarak '12 yaşındaki bir çocuk bir hayalini gerçekleştirdiğini söylüyor. Sen prim ve seviyeden bahsediyorsun. Yine küçük bir çocuğun sözlerini yazdığı 'ben bir kek miyim' diye bir' şarkın var. Prim ve seviye araştırmana oradan devam et" açıklamasını yaptı.

'Sen Bir Keksin'

Sefo'nun yanıtı üzerine Ufuk Beydemir'den de karşı yanıt geldi. Beydemir Sefo'nun bu sözlerini alarak 'Ben sıfır yetenek bir çocuğun başarısını, gördüğü ilgiyi eleştirdim fakat arkadaş üzerine alınmış nedense. 7 yaşında çocuğun yazdığı derinlikli sözleri şarkıya çevirdim evet, yaptığım işin arkasındayım hala. O şarkıyla şu kulak kanatan videoyu kıyaslamak ister miyiz gerçekten?' dedi. 

Atışma devam ederken Ufuk Beydemir'in ardından yanıt veren Sefo 'Bu tweet'inden sonra karar verdim ki sen keksin kanka" yanıtını verdi.