Şeyma Subaşı'nın testi negatif çıktı! Olay görüntüler sonrası koşa koşa test yaptırmış!

Şeyma Subaşı'nın testi negatif çıktı! Olay görüntüler sonrası koşa koşa test yaptırmış!
Magazin gündeminin en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Şeyma Subaşı yeniden gündeme geldi. Olay görüntülere imza atan Şeyma Subaşı2nın test sonucu negatif çıktı. İşte detaylar...

Magazin gündeminin tartışılmaz en çok konuşulan isimleri arasında yer alan Şeyma Subaşı geçtiğimiz günlerde olay görüntülerle sosyal medya gündemine düşmüştü. Mısırlı milyarder sevgilisi Meedo ile bir ev partisine katılan ve o partide madde kullandığı görüntüleri gündeme düşen Şeyma Subaşı o iddiaları yalanlayan bir kanıt gösterdi. Şeyma Subaşı bakın ne yapmış...

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir ev partisinde çekilen görüntüleri sosyal medya gündemine büyük yankı getiren Şeyma Subaşı olay olmuştu. Sosyal medyada uzun süre konuşulan Şeyma Subaşı'nın o videosu günlerde gündemde kalırken Acun Ilıcalı'nın o görüntüleri gördükten sonra özel jetiyle kızı Melisa Ilıcalı'yı almaya gittiği iddia edilmişti. O iddialara kanıtlı yanıt geldi. 

Şeyma Subaşı Test Yaptırdı!

Özel hayatı ve açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Şeyma Subaşı uzun süredir Mısırlı milyarder sevgilisi Meedo ile ilişkisine devam ederken ikili geçtiğimiz gün katıldığı bir ev partisinde görüntülendi. Ev partisinde sevgilisi Meedo ve bir arkadaşının daha bulunduğu video da olay görüntülere imza olan Şeyma Subaşı o görüntüleri kanıtlıyla yalanladı. 

özel bir partideki görüntüleri olay olan Şeyma Subaşı'nın Avukatı, Şeyma Subaşı'nın Sağlık Bakanlığı'na bağlı bir laboratuvarda cumartesi günü test yaptırdığını ve tüm test sonuçlarının negatif çıktığını dile getirdi. Ev partisinde olay görüntüler farklı yorumlanmış ve bu durum Şeyma Subaşı'nın eleştirilmesine neden olmuştu. 

Avukatından Basın Açıklaması Geldi!

Sosyal medya hesabında büyük bir kitlesi bulunan Şeyma Subaşı'nın avukatı  Emek Emre sosyal medya hesabından basın açıklaması yayınladı. Emek Emre, müvekkilinin Şeyma Subaşı'nın Sağlık Bakanlığı'na bağlı bir laboratuvarda cumartesi günü test yaptırdığını ve tüm sonuçların negatif çıktığını söyledi. 

Şeyma Subaşı'ndan habersiz çekilen o görüntüler hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını da dile getiren Emek Emre basın açıklamasında 'Ülkemizin her vatandaşına yönelik olduğu üzere, müvekkilin de özel hayatına ilişkin görüntülerin müvekkilin rızası olmadan alınması suç olduğu gibi bu görüntüleri yaymak/ifşa etmek de ayrıca suç teşkil etmektedir. Müvekkilin özel hayatına yönelik suç teşkil edebilecek fiilleri gerçekleştirenler hakkında gerekli soruşturma işlemlerinin yapılabilmesi için cumhuriyet savcılığına müracaat edileceği ve müvekkilin bu süreçte uğradığı maddi/manevi zararların tazminine yönelik tazminat davaları açılacaktır' dedi.