Samsung markasının o modelindeki kamera sorunu şaşırttı!

Samsung markasının o modelindeki kamera sorunu şaşırttı!
Dünyaca ünlü telefon markasının o modelinde karşılaşılan sorun görenleri ve kullanıcıları şaşırttı. Bu fiyatlara bu sorunlar pes artık dedirtti.

O telefonu almak isteyenler önce bu yazıyı okusun. Samsung markasının o modelindeki kamera ve ekran sorunu hiç de hafife alınacak gibi değil. Haberimizde yaşanılan kamera ve ekran sorunu ve tüm detaylar sizlerle...

Samsung Galaxy S23 Ultra’da ilginç sorunlar

Samsung firması şubat ayının başında çıkacağını duyurduğu ve kullanıcıların merakla beklediği Samsung Galaxy S23 Ultra modelinde önemli bir ekran ve kamera sorunu olduğu ortaya çıktı. Samsung, şubat ayının başlarında duyurduğu GalaxyS23 ailesi ile karşımıza çıktı. Galaxy S23 modelinin barındırdığı özelliklerle adından telefon piyasasında çokça söz ettirmeyi başaran seri şimdi de farklı sorunlarla adından bahsettirerek gündemden düşmüyor. Son zamanlarda bildirilenlere göre Galaxy S23 Ultra modeli kullanıcıları ekran ile ilgili birkaç sorun ile karşı karşıyalar. Sorunun temelinde ekranın köşesinde kabarcık oluşmasıdır. Bütün kullanıcıların ve bu telefonu almak isteyenlerin akıllarındaki tek soru bu sorunlar en kısa zamanda giderilebilecek mi sorusudur.

Samsung sorunun normal olduğunu söylüyor

Samsung firmasının yeni amiral gemisi olan Galaxy S23 serisini şubat ayında duyurdu. Duyurunun öncesinde içeriğinde barındırdığı özelliklerle gündeme gelmeyi başaran yeni Galaxy S23 serinin bir modeli olan Galaxy S23 Ultra, şimdilerde birçok sorunla karşı karşıya. Birkaç Samsung kullanıcısının yorumlarına göre, küçük bir ekran kusuru gibi gözüken bu sorunu ekranın köşesindeki kabarcıkların yer aldığı kullanıcı fotoğrafları ve video kayıtları sonucu sorunun büyük olduğu paylaşıldı. Bu sorun aynı zamanda, Galaxy S22 Ultra modelinde karşımıza çıkmıştı. Samsung firması bu ekran sorununu geçtiğimiz yıllarda yaşanan modellerinde ele aldı. Söz konusu soruna yönelik yapılan açıklamada şirket, bunun normal bir olay olduğunu ve sorun olmadığını belirtti. Diğer yandan ise şirket bu sorunun ürünün kullanımını ve cihaz ömründe değişiklik yapmadığını da açıkladı. Samsun şirketi açıklamalarına, Samsung ekranlarının yüzeyi temperli cam ve aynı zamanda toz geçirmez katman  gibi birkaç bileşenden oluştuğuna dikkat çeker belirtti.