Kuş Uçuşu dizisi Netflix'den 3. sezon için onay aldı

Kuş Uçuşu dizisi Netflix'den 3. sezon için onay aldı
Netflix Türkiye projelerinden Kuş Uçuşu dizisi için üçüncü sezon onayı geldi. İlk sezonu ile damga vuran ve herkes tarafından beğeni kazanan Kuş Uçuşu dizisinde yeni sıcak gelişmeler bulunuyor. Kuş Uçuşu dizisi Netflix'den 3. sezon için onay aldı

Kuş Uçuşu dizisi Netflix'den 3. sezon için onay aldı - Netflix Türkiye projelerinden Kuş Uçuşu dizisi için üçüncü sezon onayı geldi. İlk sezonu ile damga vuran ve herkes tarafından beğeni kazanan Kuş Uçuşu dizisinde yeni sıcak gelişmeler bulunuyor. Ay Yapım imzalı dijital projelerden birisi olan Kuş Uçuşu dizisi oldukça ilgi görmüştü. Dizide Deniz Yorulmazer'in yönetmenliği çok beğenilirken kuşak çatışmaları paylaşılmıştı.

Birce Akalay, İbrahim Çelikkol ve Miray Daner gibi önemli isimlerin rol aldığı dizinin ikinci sezon için onay aldığı çok önceden duyurulmuştu. Dizinin yeni sezonu için hazırlıklar başlarken proje ile ilgili gündeme düşen sıcak gelişmeler doğrultusunda ikinci sezon çekimlerinin de başlamasına karar verildi. Proje kanadından gelen açıklamalarda çekimlerin 14 Kasım Perşembe tarihi itibariyle başlaması bekleniyor. 

Çekimler toplamda 9 -12 hafta sürecek. Dizinin ikinci sezonu bitmesi sonrasında üçüncü sezonu çekilecek.

KUŞ UÇUŞU DİZİ KONUSU VE OYUNCU KADROSU

Biri X diğeri Y kuşağını temsil eden iki kadın arasındaki çarpışma üzerinden ilerleyen dizinin konusu, oyuncuları ve hikayesinin uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. Deneyimli, idealist bir haberci. "Biri olmaya" can atan hırslı bir genç. İki farklı kadın, iki farklı kuşak. Onların mücadelesinde hangisinin yöntemi baskın gelecek?

Netflix Türkiye projesi olan Kuş Uçuşu dizisinde yer alan oyuncular; Birce Akalay, Miray Daner, İbrahim Çelikkol, İrem Sak, Burak Yamantürk, Defne Kayalar, Şifanur Gül.

Diziye dair yeni sezon bilgileri gelir gelmez Kamu Gündemi adresinde yer alacak.