Icardi'nin eşi Wanda Nara gitti güzelliğiyle akıllara durgunluk veren Hande Sarıoğlu göbek attı!

Bugün sabah saatlerinden itibaren spor gündemi yerini adeta magazin gündemine bıraktı. Galatasaray'ın yeni transferi Icardi'nin eşi Wanda Nara ile ayrılığı gündemin en üst noktasına oturdu. Icardi ve Wanda Nara'nın ayrılığı sonrası Hande Sarıoğlu'nun paylaşımları dikkat çekti.

Geçtiğimiz haftalarda Galatasaray'a olan transferi ile gündeme gelen Mauro Icardi gelişi ile büyük sansasyon yarattı. Icardi'nin hem futbol hayatı hem de özel hayatı pek çok kişi için merak konusu oldu. Öte yandan Galatasaray'ın yeni yengesi Wanda Nara da sıklıkla gündemin üst sıralarında yer aldı. Wanda Nara'nın sürekli olarak gündeme gelmesinin ardından pek çok kişi kendisi ile ilgili paylaşımlar yaptı. 

Galatasaray'ın yeni oyuncusu Icardi'nin futbolu gündemin üst sıralarında yer alırken eşi Wanda Nara'nın sosyal medya paylaşımları da ilk günden bu yana dillerden düşmedi. Başarılı futbolcunun güzel eşi her paylaşımı ile olay olurken yorumlardan da alev emojileri eksik olmadı. Wanda Nara'nın paylaşımlarına gelen yorumlar bitmek bilmezken bugün ani bir haber başta Galatasaray taraftarları olmak üzere futbol severleri üzdü.

Bugün sosyal medya platformlarında yapılan paylaşımlar ile Mauro Icardi ile eşi Wanda Nara'nın ayrılık kararı aldığı öğrenildi. İkilinin ayrılık haberi kısa süre içerisinde yayılırken ayrılık sebebinin ise Icardi'nin kıskançlığı olduğu iddia edildi. Başarılı futbolcunun gelen yorumlar ve Nara'nın Instagram paylaşımlarının sürekli olarak medyada paylaşılıyor olması sebebiyle eşini kıskandığı ve iki ismin bu şekilde ayrılık kararı aldığı öne sürüldü. Ancak bu konuya ilişkin henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Olayın ardından, Icardi'nin ilk transfer olduğu dönemlerde 99 numaralı Wanda Nara forması bastıran Hande Sarıoğlu'dan sosyal medya paylaşımları art arda geldi. Güzelliğiyle etkileyen başarılı sunucu ve yorumcu Hande Sarıoğlu'nun Icardi ve Wanda Nara'nın ayrılığından sonra yaptığı paylaşımlar bomba olacak cinsten.

Sarıoğlu, Wanda Nara'ya esprili bir dille "Wanda Nere?" demesiyle dikkat çekerken dans ettiği video ise gündemin üst sıralarında yerini alacak...

İşte Hande Sarıoğlu'nun o dans videosu ve fotoğrafları!