Icardi’den kötü haber! Galatasaray’a şampiyonluğu getirmişti: Eşi resmen duyurdu

Icardi’den kötü haber! Galatasaray’a şampiyonluğu getirmişti: Eşi resmen duyurdu
Bu yıl şampiyonluğu elde eden Galatasary’da yıldızı parlayan Mauro Icardi’den kötü haber geldi. Eşi ve menajeri olan Wanda Nara’dan taraftarı üzen veda paylaşımı resmen yapıldı. İşte yapılan o paylaşım ve detaylar..

Icardi’nin eşi ve aynı zamanda menajeri olan Nara, sosyal medya hesabı üzerinden veda niteliğinde bir paylaşım yaparak, “Hayalimiz gerçek oldu. Galatasaray ailemizi asla unutmayacağız, sonsuza dek kalbimizde taşıyacağız" ifadelerini kullandı.

Geçtiğimiz Fenerbahçe maçından önce Ankaragücü ile yaptığı maçta şampiyonluğunu ilan eden Galatasaray’ı üzen haber geldi. GS’nin şampiyonlukta önemli bir katkısı olan Icardi’nin eşi soysam medya üzerinden veda niteliğinde bir paylaşım yapınca, paylaşım kısa sürede yorum yağmuruna tutuldu.

SÖZLEŞMESİ 2024 TARİHİNDE BİTECEK

Bonservisinin olduğu PSG ile sözleşmesi 2024 yılında bitecek olan 30 yaşındaki başarılı futbolcu Icardi’nin gelecek sezon hangi takımda olacağı merak konusu oldu. Nara’nın yaptığı paylaşıma, Galatasaray taraftarı kısa süre içerisinde yorum yaptı.

WANDA NARA: “SİZİ ASLA UNUTMAYACAĞIZ”

Icardi’nin eşi Nara’nın sosyal medyada yaptığı paylaşım şu şekilde:

“Tüm Galatasaray taraftarını tebrik ediyorum. Kendimi bu büyük Galatasaray ailesinin bir parçası olarak hissediyorum çünkü Mauro’yu İstanbul’da hayal ettiğim ilk günden beri bu kupayı kaldıracağını biliyordum.

İstanbul’a tek başına geldiğim ve tek amacım Mauro’yu ikna etmek için Paris’teki evimize döndüğüm o günü çok iyi hatırlıyorum. Bugün sizinle kutluyoruz, hayalimiz gerçek oldu. Galatasaray ailemizi asla unutmayacağız, sonsuza dek kalbimizde taşıyacağız”