Ece Çeşmioğlu ve Taner Ölmez Ailesi Artık 4 Kişi. İkinci Kez Bebek Heyecanı

Ece Çeşmioğlu ve Taner Ölmez Ailesi Artık 4 Kişi. İkinci Kez Bebek Heyecanı
Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu çifti, sevinçlerini ikiye katlayarak ikinci bebekleri Hazar'ı kucaklarına aldı. Bu özel anın detayları ve çiftin ebeveynlik yolculuğu hakkında her şey bu makalede.

Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu Ailesinde Yeni Bir Sevinç : Hazar Dünyaya Geldi

Ünlü çift Taner Ölmez ve Ece Çeşmioğlu, ikinci çocuklarını kucaklarına aldı. İlk kızları Zeynep'in doğumuyla başlayan ebeveynlik serüvenlerine bir yenisini ekleyen çift, Hazar adını verdikleri oğullarının dünyaya gelmesiyle mutluluklarını ikiye katladı. 2022 yılında kızları Zeynep'i kucaklarına alan çift, bu kez de erkek çocuk sahibi olmanın heyecanını yaşıyor. Bu özel ve unutulmaz an, Ece Çeşmioğlu tarafından sosyal medya üzerinden duyuruldu. Aile ve arkadaşlarının desteğiyle dolu bu mutlu gün, herkes için unutulmaz bir anı olarak kaydedildi.

indir.jpg

Ebeveynlik Yolculuğunda Yeni Bir Sayfa

28 Haziran 2021'de dünyaevine giren Ece Çeşmioğlu ve Taner Ölmez, ebeveynlik yolculuklarını genişletiyor. Mart 2022'de kızları Zeynep'i kucaklarına almanın mutluluğunu yaşayan çift, şimdi de Hazar ile ailelerini büyütmenin sevincini yaşıyor. İkinci çocuklarının müjdesini aylar önce veren çift, bebeklerinin sağlıkla dünyaya gelmesiyle birlikte büyük bir sevinç içinde.

ece-cesmioglu-ve-taner-olmez-in-ikinci-bebekleri-16947471-6478-m.jpg

Sosyal Medyada Paylaşılan Mutlu Anlar

Ece Çeşmioğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla, Hazar'ın doğumu herkesle paylaşıldı. Hastane odasından yapılan bu paylaşımlar, çiftin yakın arkadaşları Özlem Öçalmaz, Emre Şen ve Sercan Badur'un da yanlarında olduğunu gösteriyor. Bu özel anın paylaşılması, hem ailenin hem de takipçilerin mutluluğunu ikiye katladı.

ing4jpeg-haerzjndaeyzootluloxka.jpeg