Çok sevilen TRT dizisi ekranlara veda ediyor

Çok sevilen TRT dizisi ekranlara veda ediyor
Türkiye'de izleyicilerin merakla takip ettiği diziler arasında yer alan o TRT dizisinde final kararı alındı.

Çok sevilen TRT dizisi ekranlara veda ediyor - Türkiye'de izleyicilerin merakla takip ettiği diziler arasında yer alan o TRT dizisinde final kararı alındı. Dizi izleyicileri alınan karar sonrasında üzüntülerini sosyal medyada paylaşırken detaylar da gündeme yansıdı. 

Yeni dizi sezonunda reyting sıralamalarında ivme yakalayamayan dizilerin yayın hayatları bitmeye devam ediyor. Bu doğrultu da, Show TV ATV'nin ardında bir veda haberi TRT ekranlarından geldi. Milyonların takip ettiği TRT dizisi reyting listesinde ilk 10'da yer almazken dizinin final yapacağı yönünde ki yorumların da gerçek olduğu ortaya çıktı.

Yapım ekibinde büyük isimlerin yer aldığı projeler de bir haber de TRT televizyonlarından geldi. Dizi son haftalarda ilk 10'a dahi giremezken TRT dizisinin ekranlara vedası konuşuluyor. Reyting sıralamasında kötü sonuçlar alan Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu'nun başrollerinde yer aldığı TRT dizisi olan Yürek Çıkmazı'nın yakın süre içerisinde ekranlara veda edeceği konuşuluyor.

1 Kasım 2022 tarihi itibariyle yayın hayatına başlayan Yürek Çıkmazı, reyting sıralamalarında yer alamaması ile birlikte final yapılması konuşuluyor.