Üniversiteye sağlık personeli, memur, temizlik personeli, kütüphaneci ve güvenlik alımı yapılacak

Üniversiteye sağlık personeli, memur, temizlik personeli, kütüphaneci ve güvenlik alımı yapılacak
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü farklı branşlardan sağlık personeli, farklı öğrenim düzeylerinden büro memuru, temizlik personeli, kütüphaneci ve güvenlik görevlisi alımı yapacak.

İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Rektörlüğü personel alımı için 10 Şubat 2023 tarihinde resmi gazetede yeni bir ilan yayınladı. İlana göre Cerrahpaşa Rektörlüğü kendi bünyesinde daimi olarak istihdam etmek üzere aşağıda belirtilen farklı branşlardan sağlık personeli, büro memuru, temizlik personeli, kütüphaneci ve güvenlik görevlisi alımı yapacak.

 Üniversiteye bu belirtilen kadrolara toplamda 109 personel alımı yapılacak olup başvurular bugün başladı ve 15 gün devam edecektir. Adaylar KPSS puan sıralamasına göre değerlendirilecek olup bu ilana başvuru yapacak olan adayların aşağıda belirtilen belgelerle birlikte İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa personel Daire Başkanlığına şahsen başvurmaları gerekmektedir.

 Üniversitenin farklı fakülte birimlerinde görevlendirilmek üzere hemşire, röntgen teknisyeni, diş protez teknikeri, ağız ve diş sağlığı teknikeri, tıbbi sekreter, laborant ve eczacı ile birlikte kütüphaneci, büro memuru, temizlik personeli ve güvenlik görevlisi alımları yapılacaktır.

 Bu belirtilen branşlardan sağlık personeli alımı için veya diğer kadrolar için istenilen başvuru şartlarını, başvuru adresini

istenilen belgeleri ve diğer tüm detaylar aşağıda verilen link üzerinden öğrenebilirsiniz. Bunu için aşağıda verilen linki kopyalayarak aratabilir ve bu şekilde yayınlanan resmi ilana ulaşabilir ve detayları görüntüleyebilirsiniz.

Resmi ilanı görüntülemek için: https://www.ilan.gov.tr/ilan/1128570/kamu-akademik-personel-kamu-personel-alim-ve-sinavlari-iu-cerrahpasa-rektorlugu-109-sozlesmeli-pesonel-aliyor