Süleyman Demirel Üniversitesi sözleşmeli personel alımı! 311 personel alımı yapılacak!

Süleyman Demirel Üniversitesi sözleşmeli personel alımı! 311 personel alımı yapılacak!
Süleyman Demirel Üniversitesi’nden sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre 311 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Başvuru şartları ve kontenjan bilgisi de paylaşıldı.

Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere farklı kadrolarda 311 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu. Eczacı pozisyonu haricinde Hemşire, Fizyoterapist, Diyetisyen, Biyolog, Sağlık Teknikeri, Destek Personeli ve daha başka kadrolar için yapılacak alımlarda 2022 yılı KPSS (B) grubu puan sırası esas alınacak. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Personel alımı kontenjan bilgisi

  • Lisans mezunu: 130 Hemşire, 2 Biyolog, 2 Eczacı, 1 Diyetisyen, 1 Fizyoterapist,
  • Ön Lisans mezunu: 22 Sağlık Teknikeri
  • Ortaöğretim mezunu: 40 Hemşire, 4 Röntgen Teknisyeni, 4 Teknisyen ve 105 Destek Personeli olmak üzere toplam 311 sözleşmeli personel alımı yapılacak.

Başvuruda aranan şartlar

1- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak.

2- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

3- Adayın başvurduğu unvan niteliğine göre 2022 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak.

4- Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılmamış olmak.

5- Başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler" hükmü gereğince başvuramazlar. Bu hükme aykırı durumu tespit edilenler atanmaya hak kazansalar dahi atamaları yapılmayacaktır. (Sözleşme imzalama aşamasında ilgili belgenin ibrazı istenecektir.)

Başvuru tarihleri

Adaylar, 16-30 Mart 2023 tarihleri arasında online olarak başvurularını yapabilecekler. Bunun için öncelikle https://ikbasvuru.sdu.edu.tr adresinde yer alan çevrimiçi (online) başvuru sistemine kayıt olduktan sonra Sözleşmeli Personel Alımı İlanı için başvuru işlemlerini başlatacaktır. Daha sonra da başvuran adaylar başvurmak istediği ilan numarasını seçip ve istenen belgeleri (öğrenim belgesi, transkript, iletişim bilgileri vb.) ilgili alanlara yükleyip “Başvuru Yap” butonuna tıkladığında çevrimiçi (online) başvurularını tamamlamış olacaklardır.