Orman Genel Müdürlüğü memur alımı için son gün! 1128 memur alımı yapılacak

Orman Genel Müdürlüğü memur alımı için son gün! 1128 memur alımı yapılacak
Orman Genel Müdürlüğü memur alımı başvuruları için son gün. 73 farklı şehirde 1128 memur alımı yapılacağı geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu. Adaylarda aranan şartlar ve başvuru detayları da paylaşıldı. Peki, gerekli şartlar nelerdir?

Orman Genel Müdürlüğü memur alımı için yayımlanan ilana göre 73 farklı şehirde Orman Muhafaza Memuru alımı yapılacağı duyurulmuştu. Yayımlanan ilana göre son başvuru tarihi bugün olarak açıklandı. İşte Orman Genel Müdürlüğü memur alımı ile ilgili detaylar…

Orman Genel Müdürlüğü memur alımı

Orman Genel Müdürlüğü, 73 farklı şehirde olmak üzere Taşra Teşkilatında 1128 Orman Muhafaza Memuru alımı gerçekleştirecek. Memur alımı için son başvuru tarihi bugün olarak açıklandı. Orman Muhafaza memuru alımında KPSS puanı şartı aranmaktadır. 2022 yılı KPSS P9 puan türünden en az 65 puan almış olma şartı aranıyor. KPSS puanına göre kadro sayısının 4 katı aday ele alınarak 1128 aday belirlenecek. Adayların sözlü ve uygulamalı sınava girecekleri de belirtildi.

Sözlü ve uygulamalı sınava hak kazanan adaylar, Adana, Antalya, Muğla, İzmir ve Mersin illerinde kurulması planlanan Sınav Merkezilerinin bir ya da birkaçında yapılacak olup, adayların isimleri, sınav yeri, tarihi ve saati www.ogm.gov.tr adresinden duyurulacaktır. Sözlü ve uygulamalı sınavların başlangıç tarihi 1 Mart 2023 olarak açıklandı.

Başvuru sonuçları ne zaman açıklanır?

Orman Genel Müdürlüğü Muhafaza Memuru alımı için başvurular bugün sona erecek. Başvuru sonuçlarının 20 Şubat 2023 tarihine kadar açıklanması beklenmektedir. Adaylar e-Devlet Kapısı üzerinden Orman Genel Müdürlüğü “Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım ve Kariyer Kapısı” üzerinden başvurularını gerçekleştirebilirler.

ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ MUHAFAZA MEMURU ALIMI DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ