O belediye 100 İtfaiye Eri alımı yapacak! Son başvuru tarihi yarın!

O belediye 100 İtfaiye Eri alımı yapacak! Son başvuru tarihi yarın!
Mersin Büyükşehir Belediyesi’nden İtfaiye eri alımı ilanı geldi. 100 kişilik memur alımında başvurular devam ederken, adaylarda aranan şartlar, başvuru tarihleri ve kontenjan dağılımı da merak konusu oldu. Peki, son başvuru tarihi ne zaman?

Mersin Büyükşehir Belediyesi bünyesinde istihdam edilmek üzere 100 kişilik İtfaiye eri alımı yapılacak. Adaylarda aranan şartlar, başvuru detayları da paylaşıldı. Peki, adaylarda hangi şartlar aranıyor? Başvurular nasıl ve ne zamana kadar yapılacak? İşte ilanın tüm detayları…

Başvuru detayları

Mersin Büyükşehir Belediyesi İtfaiye eri alımı başvuruları hala devam ediyor. 27 Mart 2023 tarihi itibarıyla başlamış olan başvurular, 31 Mart 2023 tarihinde sona erecek. Adayların belirtilen zamana kadar başvurularını tamamlaması gerekiyor.

Başvuru sırasında istenen belgeler nelerdir?

  • Adaylardan başvuru sırasında istenen belgeler şu şekildedir:
  • Nüfus cüzdanı ya da kimlik kartının aslı ve fotokopisinin olması,
  • Diploma ya da mezuniyet belgesinin aslı, noter onaylı örneği ya da e-Devlet üzerinden alınan kare kodlu mezuniyet belgesinin olması (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)
  • Yabancı okul mezunlarının denklik belgesinin aslı ya da noter onaylı örneğinin olması (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)
  • Sürücü belgesinin aslı ya da fotokopisinin olması (aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri belediyemizce tasdik edilebilir)
  • Kamu Personeli Seçme Sınavı sonuç belgesinin ÖSYM resmi sitesinden alınmış doğrulama kodlu bilgisayar çıktısının olması,
  • Erkek adayların askerlik ile ilişiğinin olmadığına dair beyanının olması,
  • Görevini devamlı olarak yapmasına engel bir durumun olmadığına dair beyanının olması,
  • 2 adet biyometrik fotoğrafın olması (1 adet fotoğraf forma yapıştırılacaktır)

Adaylarda aranan şartlar nelerdir?

Mersin Büyükşehir Belediyesi itfaiye eri alımı ilanı kapsamında 10. dereceli kadroya en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olan, herhangi bir Ön Lisans programından mezun olan ve diğer gerekli şartları taşıyan adaylar başvuruda bulunabilir.

İTFAİYE ERİ ALIMI DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ