Kuveyt Türk personel alımı başvuru ekranı! Deneyimsiz, yeni mezun personel alımı!

Kuveyt Türk personel alımı başvuru ekranı! Deneyimsiz, yeni mezun personel alımı!
Kuveyt Türk Katılım Bankası deneyimsiz, yeni mezun personel alımı yapacak. Yayımlanan ilan kapsamında personel alımı başvuru süreci başladı. Adaylarda aranan şartlar ve başvuru detayları paylaşıldı. Peki, son başvuru tarihi ne zaman?

Kuveyt Türk Katılım Bankası’nın yeni iş ilanları yayımlandı. Deneyimsiz, yeni mezun personel alımı yapılacak. Adaylarda KPSS puanı şartı da aranmamaktadır. Peki, Kuveyt Türk Katılım Bankası personel alımı başvuru şartları nelerdir? İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Kuveyt Türk personel alımı

Kuveyt Türk Katılım Bankası, Eğitim Teknolojileri Mimar alımı ilanı kapsamında Kuveyt Türk Katılım Bankası Çayırova/ Kocaeli için alım yapılacak. Bunun yanı sıra Eğitim ve Geliştirme personeli alımı Kuveyt Türk Katılım Bankası Çayırova/ Kocaeli için alım yapılacağı duyuruldu.

Eğitim ve Geliştirme personeli alımı şartları nelerdir?

Kuveyt Türk Akademi’de Katılım Finans Sektörünün Geleceğini İnşa Edecek Öğrenme ve Gelişim Mimarı alımı  yapılacağı duyuruldu. Personel alımına, Endüstri Mühendisliği, İİBF bölümleri, Psikoloji veya Psikoloji Danışmanlık ve Rehberlik, Yönetim Bilişim Sistemleri, BÖTE bölümlerinden birinden yeni mezun olanlar başvuru yapabilirler.

DETAYLI BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

 https://www.katilbize.com/FKDLZ6DSB4WMYHBTF58DWES7JZ.JOB

Eğitim Teknolojileri Mimarı alım şartları nelerdir?

Kuveyt Türk Akademi'de katılım finans sektörünün geleceğini inşa edecek Eğitim Teknolojileri Mimarı alımları başladı. Personel alımda; Endüstri Mühendisi, BÖTE, Görsel İletişim Tasarım, Yönetim Bilişim Sistemleri bölümlerinin birinden yeni mezun adaylar başvuru yapabilirler.

DETAYLI BİLGİ VE BAŞVURU İÇİN TIKLAYINIZ

https://www.katilbize.com/3ZMUDFH5SC9NW5ZZHSYDXFX5VA.JOB

Başvuru detayları

Kuveyt Türk Katılım Bankası tarafından yayımlanan ilanlara göre Eğitim Teknolojileri Mimarı ve Eğitim ve Geliştirme personeli alımı yapılacak. 17 Mart 2023 tarihinde yayımlanan ilan kapsamında adaylarda aranan şartlar da yayımlandı. Deneyimsiz ve yeni mezun adaylar için istenilen bölümler paylaşıldı.