İŞKUR üzerinden duyuruldu: İl Özel İdaresi personel alımı yapacak!

İŞKUR üzerinden duyuruldu: İl Özel İdaresi personel alımı yapacak!
İl Özel İdaresi bünyesine İŞKUR aracılığıyla personel alımı yapılacağı bilgisi verildi. Başvuru işlemleri İŞKUR aracılığıyla yapılacak olan personel alımı ile ilgili bilgiler paylaşılarak, İl Özel İdaresi bünyesine katılmak isteyen kişilere duyuruldu.

İl Özel İdaresi personel alımı Bolu ili için gerçekleşeceği bilgisi verildi. Bolu İl Özel İdaresi bünyesine katılım sağlamak için talep edilen şartlar neler? Bolu İl Özel İdaresi tarafından belirlenen İŞKUR aracılığıyla açıklanan personel alımı ile ilgili tüm bilgiler haberimizin devamında sizlerle birlikte...

Sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu

Bolu İl Özel İdaresi bünyesine personel alımı yapılacağı ile ilgili ilan yayımlandı. Yayınlanan ilan ile birlikte personel alımı ile ilgili bilgiler ise tek tek paylaşılarak, Bolu İl Özel İdaresi bünyesine katılmak isteyen kişilere duyuruldu. 

Bolu İl Özel İdaresi bünyesine katılım sağlamak isteyen kişilerin başvurusu onaylandıktan sonra Bolu İl Özel İdaresi tarafından sözlü sınava tabii tutulacağı ile ilgili bilgi verildi.

Sözleşmeli personel alımı talep edilen şartlar neler?

 Bolu İl Özel İdaresi bünyesine katılım sağlamak isteyen adaylardan talep edilen şartlar şu şekilde;

  • Bolu İl Özel İdaresi bünyesine katılım sağlamak isteyen adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve kamu haklarından mahrum olmaması gerekmektedir.
  • Erkekler için ise askerlik görevini tamamlamış olması aranan şartlar arasındadır.
  • Bolu İl Özel İdaresi personel alımı için başvuru yapacak adayların KPSS P93 puan türünden en az 70 alması talep edilen şartlar arasındadır.
  • Tüm bu şartları taşıyan adaylar 5 Haziran ila 16 Haziran 2023 tarihleri arasında Bolu İl Özel İdaresi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü binasında yetkili kişiler aracılığıyla başvuru işlemlerini tamamlayabilirler.
  • Başvuru işlemlerini tamamlayan adaylar sözlü sınava tabi tutulacaktır. Sözlü sınava katılmayı hak kazananlar için 20 Haziran 2023 tarihinde Bolu İl Özel İdaresi resmi web sitesi üzerinden giriş belgelerine erişebilecekler.
  • Sözlü sınav 22 Haziran 2023 tarihinde saat 09.30’da Bolu İl Özel İdaresi Hizmet Binası’nın giriş katında Encümen Toplantı Salonu’nda yapılacağı ile ilgili bilgi verildi.