İŞKUR üzerinden duyuruldu! ÇAYKUR personel alımı yapacak! KPSS şart yok!

İŞKUR üzerinden duyuruldu! ÇAYKUR personel alımı yapacak! KPSS şart yok!
İŞKUR yeni iş ilanı yayımladı. İŞKUR tarafından yayınlanan ilan göre ÇAYKUR bünyesinde istihdam sağlayacak personel alımı yapılacağı bilgisi verildi. Üstelik başvuru yapmak isteyen adaylardan KPSS şartı talep edilemeyeceği açıklandı.

ÇAYKUR bünyesinde istihdam sağlamak adına personel alımı yapılacağı İŞKUR tarafından yayınlandı. Peki ÇAYKUR personel alımı kadro dağılım listesi nedir? Personel alımı için talep edilen şartlar nelerdir? ÇAYKUR personel alımı ile ilgili tüm bilgiler haberimizin devamında sizlerle birlikte...

ÇAYKUR, personel alımı yapacağını duyurdu

ÇAYKUR bünyesinde istihdam sağlamak adına personel alımı yapılacağı İŞKUR aracılığıyla yayınlandı. İŞKUR tarafından yayınlanan ilana göre, ÇAYKUR bünyesine 24 Çay Eksperi alımı yapılacağı duyuruldu. Personel alımları Rize ili için olacağı bilgisi yer verilirken, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü yapılacağı duyuruldu.

ÇAYKUR bünyesine katılmak isteyen personel adaylarının alımı için başvuru işlemlerini İŞKUR üzerinden yapması gerekmektedir.

Bu durumda da tüm başvuru işlemlerini 25 Mayıs 2023 tarihi ile 29 Mayıs 2023 tarihleri arasında İŞKUR web sitesi üzerinden ya da şahsen yapılması gerekmektedir.

ÇAYKUR personel alımı için aranan şartlar neler?

 İŞKUR tarafından yayınlanan ilan göre ÇAYKUR bünyesinde istihdam sağlayacak personel alımı yapılacağı bilgisi ile birlikte başvuru için gerekli şartlar paylaşıldı. ÇAYKUR bünyesine katılmak isteyen personel adaylarından başvuru esnasında talep edilecek şartlar ise şu şekilde yer alıyor;

  • ÇAYKUR bünyesine katılmak isteyen adayların T.C. vatandaşı olması ve Kamu haklarından mahrum olmaması aranan temel şartlar arasındadır.
  • ÇAYKUR bünyesine katılmak isteyen adayların görevini yapmaya engel olabilecek sağlık sorununun olmaması aranan temel şartlar arasındadır.
  • Adaylar için yapılacak olan güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alınması gerekmektedir. Ayrıca herhangi bir suç hükümlüğü olmaması gerekmektedir.
  • ÇAYKUR bünyesine katılarak istihdam sağlayacak personel adaylarının 18 yaşını doldurmuş olması talep edilirken, 50 yaşından büyük olmaması ise aranan özel şartlar arasındadır.
  • ÇAYKUR personel alımı için başvuru yapacak adayların Yüksek Okulu Ön lisans seviyesinde Çay Eksperliği ya da Çay Tarımı ve İşleme Teknolojisi bölümü mezunu olması gerekmektedir.