İBB 120 Güvenlik Görevlisi alımı! En az Ortaokul mezunu personel alımı yapılacak!

İBB 120 Güvenlik Görevlisi alımı! En az Ortaokul mezunu personel alımı yapılacak!
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı (İBB), İŞKUR resmi internet sayfasında kurum dışı ilanlarda yayımlanan personel alımı ilanına göre 120 personel alımı yapılacağı duyuruldu. Adaylarda aranan şartlar ve başvuru detayları paylaşıldı.

İŞKUR resmi internet adresindeki ilana göre, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı İSTGÜVEN bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere 120 Güvenlik Görevlisi alımı yapılacak. İkamet şartsız genel başvuru ile personel alımı yapılacağı duyuruldu. İşte haberin merak edilen tüm detayları…

Kontenjan bilgisi

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesinde istihdam edilmek üzere 120 kişilik Özel Güvenlik Görevlisi alımı yapılacak. 120 kişilik Özel Güvenlik Görevlisi alımında adayların en az 8 yıllık İlköğretim ya da Ortaokul mezunu olmaları, silahlı görev yapacak kişilerin de en az Lise ya da dengi okuldan mezun olmaları gerekir.

Personel alımı başvuru şartları nelerdir?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı bünyesindeki eksikliği karşılamak üzere yapılacak olan Güvenlik Görevlisi alımında adaylardan bazı şartlar istenmektedir. Adaylarda aranan başvuru şartları şu şekildedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak,
  • 18 yaşını doldurmuş olmak,
  • Görevini yapmasına engel olabilecek fiziki ve akıl hastalığı engeli bulunmamak,
  • En az 8 yıllık İlköğretim ya da Ortaokul, silahlı görev yapacak kişilerin en az Lise ya da dengi okuldan mezun olmaları,
  • Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak,
  • Özel Güvenlik Temel Eğitimini başarıyla tamamlamış olmak,
  • Güvenlik soruşturmasında olumlu sonuç almak,
  • Alanında en az 1 yıl deneyimli olmak gibi şartlar aranmaktadır.

Başvurular nasıl ve nereden yapılacak?

İŞKUR kurum dışı ilanlar resmi internet adresinden yayımlanan ilana göre Adayların 17- 23 Mart 2023 tarihleri arasında başvuru işlemlerini tamamlamaları gerekmektedir. Adaylar başvurularını; https://kariyer.ibb.istanbul/ilanlar/genel-basvuru-5 adresinden yapacaklardır. Adaylar için mülakat yeri ve zamanı daha sonra bildirilecektir.

Başvuru ekranı: https://kariyer.ibb.istanbul/ilanlar/genel-basvuru-5