B sınıfı ehliyeti olanlara müjde: Başvurular 15 Eylül’e kadar devam edecek

B sınıfı ehliyeti olanlara müjde: Başvurular 15 Eylül’e kadar devam edecek
Kamu kurumuna bağlı olarak çalışmak isteyenlere güzel haber geldi. İŞKUR Kurum Dışı Kamu İş İlanları üzerinden yeni bir personel alım ilanı yayımlandı. Buna göre Tekirdağ Çerkezköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesine görevli alınacak. Başvurular ise 15 Eylül’e kadar devam edecek.

SYD Vakfı bünyesinde çalıştırmak üzere B sınıfı ehliyetli personel alacağını duyurdu. 11 Eylül tarihinde başlayan başvurular 15 Eylül Cuma gününe kadar devam edecek. Adayların taşıması gereken şartlar açıklanırken, mülakat bilgileri de aktarıldı. İşte detaylar

BAŞVURU BİLGİLERİ

Başvuruda bulunmak isteyenler için başvuru detayları şu şekilde aktarıldı:

Başvuru Adresi: G.M.K.P. Mah. Fırın Sokak No: 5/A Çerkezköy/Tekirdağ

Telefon Numarası: 0282 726 86 90 / 0552 40 59 70

E-Posta: cerkezkoysydv@hotmail.com

Kurum Adı: Çerkezköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı

Mülakat Bilgisi: 11/09/2023 – 15/09/2023 Tarihleri arasında başvurular alınacak olup mülakat tarihi ve saati mülakata katılmaya hak kazanan adaylara daha sonra bildirilecektir.

KPSS'SİZ GÖREVLİ ALINACAK

İŞKUR üzerinden kamu kurumlarının açık iş ilanları son dönemlerde sıkça araştırılmaya başlandı. İş araştırması olanlar için Tekirdağ Çerkezköy SYDV KPSS şartsız personel alımı yapacağını duyurdu. Alımlarda adaylarda özel olarak B sınıfı ehliyet şartının aranacağının altı çizilirken diğer genel ve özel şartlar şu şekilde ifade edildi:

BAŞVURU ŞARTLARI

BAŞVURU ÖZEL ŞARTLAR

HAZIRLANMASI GEREKEN EVRAKLAR