500 personel alımı başvurusu için son günler! Güvenlik, Hemşire, Büro, Temizlik...

500 personel alımı başvurusu için son günler! Güvenlik, Hemşire, Büro, Temizlik...
Ondokuz Mayıs Üniversitesinden personel alım ilanı yayımlandı. Kendi bünyesinde çalıştırmak üzere 500 personel alımı yapacağını duyuran Ondokuz Mayıs Üniversitesi başvuru detaylarını da iş ilanları ile beraber yayımladı.

Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nden sevindirici bir haber geldi. Ondokuz Mayıs Üniversitesi bünyesine tam 500 eleman daha ekleyeceğini duyurdu. Yayımladığı iş ilanı ile farklı departmanlarda yerleştirilmek üzere personel alımı yapacağını bildirdi. Personel alımlarında mülakatın da yapılmayacağını şartları arasında bildiren Ondokuz Mayıs Üniversitesi iş ilanı ile beraber alım şartlarını da yayımladı. OMÜ bünyesine alacağı personellerde hangi şartları arıyor? Başvuru hangi tarihlerde başlayacak ve hangi tarihlerde bitecek? Haberin tüm detayları yazımızda…

Ondokuz Mayıs Üniversitesi personel alımı yapacak

Ondokuz Mayıs Üniversitesi iş arayanlar için güzel haberi verdi. Kendi bünyesinde çalışmak üzere 500 kamu personeli alacağını duyurdu. Üniversite bünyesinde farklı kadrolarda personel alımı yapacağını duyuran Ondokuz Mayıs Üniversitesi başvuru şartları neler olacak?

Ondokuz Mayıs Üniversitesi bünyesine alacağı personelleri 657 sayılı Devlet Memurları kanununun 4. Maddesindeki B fıkrasında yer alan şartlara göre sözleşmeli personel olarak alacağını belirtti. Bunların yanı sıra Ondokuz Mayıs Üniversitesi adayların T.C. vatandaşı olması gerektiğini ve lisans mezunları için KPSSP3 puanlarının dikkate alınacağını, ön lisans mezunları için ise KPSSP93 puanlarının, ortaöğretim mezunlarında ise KPSSP94 puanlarının dikkate alınacağını belirtti. Açıklamalarında adaylar için herhangi bir mülakatın olmayacağını da belirten Ondokuz Mayıs Üniversitesi başvurularını ne zaman ve nereden yapacak?

Ondokuz Mayıs Üniversitesi başvuru tarihleri

Ondokuz Mayıs Üniversitesi yayımladığı ilana göre bünyesinde çalışmak üzere 500 sözleşmeli personel alacağını duyurdu. Bununla birlikte bu 500 personeli Güvenlik, Destek, Teknisyen, Hemşire Büro Personeli gibi birçok farklı departmana yerleştireceğini de duyurmuştu. Başvurularının 16 Mayıs tarihi ile başladığı Ondokuz Mayıs Üniveristesi iş alımları başvuruları 30 Mayıs tarihine kadar devam edecek. Başvuru yapacak kişilerin e-devlet üzerinden "Ondokuz Mayıs Üniversitesi - Kariyer Kapısı Kamu İşe Alım" hizmeti veya "Kariyer Kapısı" alanlarından açılan başvurulara 30 Mayıs tarihine kadar başvuru yapabilecekler.