Yarından itibaren başlayacak! Günlük 20 bin kişiye hizmet verecek

Yarından itibaren başlayacak! Günlük 20 bin kişiye hizmet verecek
Gazi şehirlileri her yıl Ramazan ayında geleneksel iftar çadırları ile bir araya getiren Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, bu yıl da manevi atmosferi şehrin dört bir yanına taşıyor.

Ramazan ayının bereketini ve maneviyatını hissettirmek amacıyla Büyükşehir Belediyesi, Nurdağı ve İslâhiye ilçeleri dahil olmak üzere 6 farklı noktada iftar çadırları kurdu.

Nurdağı ve İslâhiye de Dahil, Toplamda 6 Noktada İftar Keyfi!

Nurdağı Tek Yürek Meydanı ve İslâhiye Demokrasi Meydanı'nın yanı sıra, şehir merkezindeki 15 Temmuz Demokrasi Meydanı, Bosna Hersek Parkı, Ata Park ve Çamlık Park'ta konumlanan iftar çadırları, toplamda 20 bin vatandaşa ev sahipliği yapacak.

Geleneksel İftar Çadırlarıyla Gazi Şehir Coşkusu!

Büyükşehir Belediyesi'nin her yıl geleneksel hale getirdiği iftar çadırları, Gazi şehir sakinlerini bir araya getirerek Ramazan ayının coşkusunu yaşatmaya devam ediyor.

Şehir Merkezinden İlçelere, 20 Bin Vatandaşa İftar İkramı!

Gaziantep'in dört bir yanındaki iftar çadırlarıyla şehir merkezinden ilçelere kadar uzanan bir coğrafyada, 20 bin vatandaş iftar sofralarında buluşacak.

Maneviyat ve Bereket Dolu Ramazan Akşamları Başlıyor!

Gazi şehirliler, her yıl olduğu gibi bu Ramazan ayında da Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği iftar çadırlarında bir araya gelerek, maneviyat ve bereket dolu bir Ramazan akşamı geçirecekler.