Valilikten son dakika açıklaması! O ilçelerde yarın da okullar tatil edildi

Valilikten son dakika açıklaması! O ilçelerde yarın  da okullar tatil edildi
Antalya'da akşam saatlerinde başlayan sağanak yağışlar, gece şiddetini artırarak felakete dönüştü. Yaşanan sel nedeniyle yarın da okullar tatail edildi.

Bazı mahallelerde sel ve su baskınları yaşandı, yollar su birikintileri ile dolup taştı.

Eğitime Aranın Ardında Sel Felaketi: 5 İlçede Okullar Kapandı

Antalya Valiliği, yaşanan sel felaketi nedeniyle 5 ilçede (Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı, Muratpaşa) bulunan okullarda bir gün süreyle eğitime ara verildiğini açıkladı.

Antalya'da Sel Felaketinde Hayatını Kaybeden Şahsın Cansız Bedeni Bulundu

Akşam saatlerinde başlayan şiddetli yağışların neden olduğu sel felaketinde, Antalya'nın Kepez ilçesinde bir alt geçitte sular altında kalan otomobilde, 47 yaşındaki Halil Yıldız'ın cansız bedenine ulaşıldı.

İçişleri Bakan Yardımcısı Antalya'da Sel Bölgesinde İncelemelerde Bulunacak

İçişleri Bakan Yardımcısı Münir Karaloğlu, sel bölgesindeki çalışmaları yönetmek üzere Antalya'ya gitti. Bakan Yardımcısı, olay yerinde incelemelerde bulunacak.

Valilik'ten İdari İzin Açıklaması: Engelliler, Hamileler ve Çocuklu Kamu Personeli Evde

Antalya Valiliği, olumsuz hava koşulları nedeniyle 5 merkez ilçede kamu kurumlarında çalışan engelli, hamile ve kronik hastalığı olan personelin bir gün idari izinli sayılacağını açıkladı. Ayrıca, 0-6 yaş arası çocuğu olan kadın kamu personelleri de bir gün idari izinli sayılacak.

Hava Koşulları Nedeniyle Kreş ve Bakımevleri Tatil Edildi

Valilik, Antalya merkez ilçelerinde hizmet veren kreş ve gündüz bakımevlerinin olumsuz hava koşulları nedeniyle bir gün süreyle tatil edildiğini belirtti.