Valilik bile alarm verdi! Bu dört şehirde yaşayanlar dikkat: Turuncu alarm verildi, resmen kıyamet kopacak

Valilik bile alarm verdi! Bu dört şehirde yaşayanlar dikkat: Turuncu alarm verildi, resmen kıyamet kopacak
Meteoroloji Genel Müdürlüğü, ülke genelinde sıcaklıkların 5 dereceye kadar düşeceği ve kuvvetli yağışlarla birlikte sel baskınları riskine karşı uyarılarda bulundu.

Antalya'da gece saatlerinden itibaren başlayan kuvvetli yağışlar, sel ve su baskınlarına neden oldu. Valilik, olumsuz hava koşulları sebebiyle 5 ilçede okulların tatil edildiğini açıkladı.

Hava Limanında Uçuşlar Durduruldu

Antalya Havalimanı'nda olumsuz hava koşulları sebebiyle uçuşlar durduruldu. Süper Lig karşılaşması için gelen Antalyaspor'u taşıyan uçak, havaalanına inemediği için Gazipaşa Havalimanı'na yönlendirildi.

Muğla'da Fırtına ve Şiddetli Yağış Bekleniyor

Muğla'da da kuvvetli yağışlar ve güneyden kuvvetli rüzgarlar öngörülüyor. Meteoroloji, sel, su baskını, yıldırım, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olunması uyarısında bulundu.

İzmir Çeşme'de Dolu Yağışı

İzmir'in Çeşme ilçesinde gece saatlerinde sağanak yağışın ardından fındık büyüklüğünde dolu yağışı etkili oldu. Vatandaşlar, cadde ve sokakları beyaza bürünen manzarayı şaşkınlıkla izledi.

İstanbul ve Diğer İllerde Hava Durumu

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, İstanbul, Kırklareli, Edirne, Kocaeli, Maraş, Antep, Kilis, Adıyaman, Urfa, Giresun, Muş, Bitlis, Şırnak ve Hakkari'de gök gürültülü sağanak yağış beklentisi olduğunu açıkladı. Hava sıcaklıklarının ise 2 ila 5 derece azalacağı tahmin ediliyor.