Usta oyuncu Nuri Alço'dan kara haber geldi! Apar topar hastaneye kaldırıldı: Az önce açıklandı

Usta oyuncu Nuri Alço'dan kara haber geldi! Apar topar hastaneye kaldırıldı: Az önce açıklandı
Ünlü Türk sinema oyuncusu Nuri Alço, 73 yaşında, Eskişehir'deki evinde aniden rahatsızlanarak özel bir hastaneye kaldırıldı.

Sağlık durumuyla ilgili yapılan açıklamalarda Alço'nun bulantı ve halsizlik şikayetleriyle hastaneye başvurduğu belirtildi.

Yoğun Bakıma Alındı

Eskişehirli ünlü oyuncu Nuri Alço, bugün saat 15.00 sıralarında evinde rahatsızlanması sonucu yakınları tarafından özel bir hastaneye götürüldü. Hastanenin ilk muayenesinin ardından Alço, tedbir amaçlı yoğun bakım ünitesine alındı.

Hastane Yönetiminden Açıklama

Hastane yönetimi, Nuri Alço'nun sağlık durumuyla ilgili bir açıklama yaparak Alço'nun bilincinin açık olduğunu ve genel sağlık durumunun iyi olduğunu belirtti. Yapılan açıklamada Alço'nun bulantı ve halsizlik şikayetleriyle başvurduğu, gerekli muayenelerin yapıldığı ve kan sulandırıcı (antikoagülan) tedavisi nedeniyle yoğun bakıma alındığı ifade edildi.

Alço'nun Durumu İyi

Hastane yetkilileri tarafından yapılan açıklamada, Nuri Alço'nun genel sağlık durumunun iyi olduğu ve bilincinin açık olduğu vurgulandı. Yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Alço'nun durumunun takip edildiği belirtildi.