Ünlü şarkıcı Yeşim Erçetin'in acı günü! Eşi hayatını kaybetti: Mermere başını çarparak vefat etti

Ünlü şarkıcı Yeşim Erçetin'in acı günü! Eşi hayatını kaybetti: Mermere başını çarparak vefat etti
Ünlü şarkıcı Yeşim Erçetin’in iş insanı eşi Fevzi Kardeseci, acı bir kaza sonucu hayatını kaybetti.

Kardeseci'nin, duş alırken başını mermer zemine çarparak yaşamını yitirdiği belirtildi. Bu trajik olay, sevdiklerini derin bir üzüntüye boğdu. Yeşim Erçetin, ünlü şarkıcı olarak tanınmasının yanı sıra iki yıl önce iş insanı Fevzi Kardeseci ile evlenerek dikkatleri üzerine çekti. Çift, evliliklerini ABD’de sürdürmekteydi. Ancak, mutlu birliktelikleri beklenmedik bir trajediyle son buldu.

Yeşim Erçetin'in Acı Haberi

Yeşim Erçetin, eşinin ani ölümünü kamuoyuna duyurduğu açıklamasında, "Yeminimizi tuttuk, iyi gün ve kötü günümüzde beraberdik canım kocam. Gidişin çok ani oldu. Işıklarda uyu… Taziye için arayanlara teşekkür ederim. Acım çok büyük" ifadelerini kullandı.

Fevzi Kardeseci'nin Geçmişine Dair İddialar

Kardeseci’nin ani ölümüyle birlikte, geçmişteki bazı iddialar da tekrar gündeme geldi. Yeşim Erçetin, bir süre önce Fevzi Kardeseci’den şiddet gördüğü gerekçesiyle boşanma kararı aldığını açıklamıştı.

Yeşim Erçetin'in Şiddet İddiaları

Şarkıcı, geçmişte yaşadığı şiddet deneyimlerine ilişkin şu ifadeleri kullanmıştı: "Boşanma davası tabii ki açacağım. Utanılacak bir olay değil. Artık paylaşılabilecek bir olay. Zaten şiddettin her türlüsü olmamalı. Yaşadığım çok trajik bir hikâye. Evlendiğimden beri sorunlar yaşadık, üstesinden geldik. Çok severek evlendim."

Fevzi Kardeseci'nin Anısına

Yeşim Erçetin, eşi için duyduğu sevgiyi dile getirerek, "Çok severek evlendim aslında. İki yılın özeti çok enteresan şeyler yaşadım. Maalesef bilemiyorsunuz, başa gelen çekilir. Çocuklarım var, onların üzülmesini istemiyorum" şeklinde konuştu.