SSK v e Bağ Kur emeklilerine duyuru yapıldı! 31 Mart'a kadar başvuru yapın: Maaşa ek 7.500 TL verilecek

SSK v e Bağ Kur emeklilerine duyuru yapıldı! 31 Mart'a kadar başvuru yapın: Maaşa ek 7.500 TL verilecek
Milyonlarca emekliyi ilgilendiren çok önemli bir duyuru yapıldı. Bu duyuruda emeklilerin 31 Mart'a kadar başvuru yapması gerektiği ve ek ödeme yapılacağı aktarıldı.

Emekli Sandığı, SSK ve Bağ-Kur emeklilerine duyuru yapıldı ve duyuruda 31 Mart 2023 tarihine kadar devam edeceği belirtilerek başvuru yapanlara ek ödeme yapılacağı ifade edildi. Ayrıca İş Bankası 2023 yılı emekli promosyonuna ilişkin yapılan duyuruda T.C. Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile yapılan anlaşma ile 1 Kasım 2022 – 31 Mart 2023 tarihleri arasında geçerli kampanya çerçevesinde 7 Bin 500 TL’ye varan promosyon verileceği aktarıldı. Ödemeyi almak için 3 yıl maaş alma sözü verilmesi gerektiği bildirildi.

EK ÖDEME YAPILACAK

Şubeye gitmeden İşCep, İnternet Şubesi aracılığı ile kolayca; ya da dilerseniz İş Bankası şubelerine uğrayarak emekli maaşınızı İş Bankası’na taşıyabilir ve promosyon başvurusunda bulunabileceğiniz belirtilerek emekli maaşınızı farklı bir bankadan yada PTT aracılığı ile alıyorsanız ve maaşınızda hiçbir bloke bulunmuyorsa, maaş taşıma ve promosyon başvurusu işlemleriniz için şubelere başvurmanıza gerek bulunmadığı bildirildi.

BAŞVURU DETAYLARI 

Şubeye gitmeden İşCep ve İnternet Şubesi maaş taşıma ve promosyon başvurusu için takip edebileceğiniz adımlar da paylaşıldı. Bu adımlar ise şöyle: 

İşCep > Başvurular – Emekli Maaş İşlemleri-Maaş Taşıma ve Talimat Verme
İşCep > Başvurular-Emekli Maaş İşlemleri- Promosyon Başvurusu
İnternet Şubesi – Başvuru – Ürünler – Emekli Maaş İşlemleri – Maaş Taşıma ve Talimat Verme
İnternet Şubesi – Başvuru – Ürünler – Emekli Maaş İşlemleri – Promosyon Başvurusu

KAMPANYA AYRINTILARI 

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Ayrıca şubeye gelmeden, e-Devlet’ten banka değişikliği işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. e-Devlet’e İnternet Şubesi ve İşCep aracılığıyla herhangi bir şifreye gerek duymadan giriş yapabilirsiniz. Maaş taşıma işleminiz ardından İşCep, İnternet Şubesi, Telefon Şubesi ve İş Bankası şubeleri aracılığı ile talimatlarınızı hızlıca verebilirsiniz.

Emekli Maaşını İş Bankası’ndan Almanın Ayrıcalıkları Nelerdir?

Promosyon uygulamasından bağımsız olarak SGK emekli maaşını İş Bankası’ndan alıyorsanız 31.03.2023 tarihine kadar aşağıdaki ayrıcalıklardan ek bir işlem yapmanıza gerek olmadan yararlanabilirsiniz.

Maximum Kart ve ek kartları için yıllık ücret ödemezsiniz. Bu kartlar haricindeki kredi kartlarımızın güncel ücret bilgilerine buradan ulaşabilirsiniz.
İşCep, İnternet Şubesi ve Telefon Şubesinden emekli maaş hesabınızdan ücretsiz ve sınırsız olarak havale (İş Bankası hesapları arasındaki para transferi) gönderebilirsiniz.

İşCep ve İnternet Şubesi’nden hafta içi mesai saatleri içerisinde emekli maaş hesabınızdan diğer banka hesaplarına yapacağınız para transferini (Türk Lirası) ücret ödemeden gerçekleştirebilirsiniz.

Diğer banka ATM cihazlarından ayda 2 adet ücretsiz nakit çekim işlemi yapabilirsiniz.

Emekli maaşını İş Bankası aracılığıyla alan müşterilere özel dönemsel kredi ve mevduat kampanyalarından yararlanabilirsiniz.

Söz konusu promosyon ve ayrıcalıklar 31 Mart 2023 tarihine kadar devam edecektir. Türkiye İş Bankası A.Ş kampanya koşullarında değişiklik yapma ve/veya kampanyayı iptal etme hakkını saklı tutar.

Türkiye – KKTC / KKTC – Türkiye Şubeleri arası yapılan havale işlemleri, cebe havale işlemleri, şans oyunları hesaplarına ve özel ücret tarifesi bulunan anlaşmalı kurum ödemeleri ile kripto borsalara yapılacak para transferleri için yapılan havaleler, yurtiçi diğer banka döviz havaleleri ve yurtdışı döviz havalesi işlemleri ayrıcalık kapsamında değildir.

FAST (Fonların Anlık ve Sürekli Transferi) ile hafta içi mesai saatleri içerisinde yapılan işlemler ayrıcalık kapsamındadır. Özel ücret tarifesi bulunan anlaşmalı kurum ödemeleri ve kripto borsalara yapılacak para transferleri için yapılan EFT’ ler ayrıcalık kapsamında değildir.

Diğer banka ATM’lerinden aylık 2 adetle sınırlı olmak üzere ücretsiz nakit çekme imkanı emekli maaşını Bankamızdan almaya başladığınız ayı takip eden ay itibariyle geçerlilik kazanacaktır.